May 13, 2010

Fun ❤

kali ini saya berada di sebuah taman. terdapat banyak bunga yang unik dan pelbagai warna di sekeliling. tiba-tiba datang sekumpulan(??) rabbit ke arah saya. eh, ini terlebih comel. semua gemuk-gemuk. bulu tebal-tebal dan macam-macam warna. mata sangatlah adorable. rasa macam mereka pakai fake eyelashes. fuhh, rasa macam nak gomol semua sekali.

tiba-tiba awan menjadi gelap dan semakin menghilang. kabus di sekeliling. burung yang berkicauan juga hilang. saya ternampak satu bayangan di hadapan. rabbit yang comel tadi semua hilang secara tiba-tiba. muncul lah satu bayangan seakan-akan kuda bewarna pink purple. badan warna pink, bulu kat ekor tu warna purple. awww :')

tapi paling tidak tahan, yang menaiki(?) kuda tersebut ialah seorang jejaka yang tidak dikenali identitinya. gaya memang segak. berambut blonde(HAHA). saya tak pasti adakah itu Dj Qualls saya.





tiba-tiba saya terjaga kerana sudah pukul 5.30 petang. fuhhh, tak best -.-

terus saya menyambung pembaringan dah kembali tidur. sah nak pendek umur :P saya tidur sudah lebih dari 9jam hari ini. semua gara-gara masalah emosi. terus nak shut down semua dan bila bangun rasa okay. memang berkesan.




kali ini saya mimpi saya berada di sebuah hotel yang sangat besar dan mewah bersama keluarga saya. tapi mereka bukan keluarga sebenar saya di alam nyata. pelik, tak kenal(?) -.-' dalam mimpi itu, setiap rumah(hotel ni ada rumah private) digeladah oleh pasukan polis yang berbadan tough dan sangatlah comel. hehe :P

tiba saat di rumah saya, entah macam mana saya boleh terduduk atas taik ayam+taik kucing. tapi tak bau busuk. punyalah saya mengamuk sebab baju cantik saya dah kotor. -.-' kemudian saya teringat, saya ada ambil dadah dari kawan saya. bentuk serbuk putih dalam paket kecil. macam bedak.

terus saya gelabah. owh saya lupa, saya teringat dadah tu saya dah buang. saya rasa sedikit je. tengok tak sedap saya buang. (tak boleh bla -.-)

kemudian saat salah seorang polis datang memeriksa badan kami semua, akak saya membuka laptop beliau dan membuka satu website khas tentang profil polis tersebut. dia ada lesung pipit. berbibir pink. rasa macam type lelaki jambu.

selepas disoal siasat, saya berjalan seorang diri ke sebuah shopping complex. seronok sebab tiba-tiba dapat makan Megamac. dari mana dapat saya tidak tahu. sekali lagi mimpi boleh terbang. syok sungguh dapat terbang ke KFC. ..

dan kemudian saya terjaga.....




sekarang dah habiskan masa dengan tidur. mimpi semakin merepek. nasib baik kali ini saya mimpi bukan orang ajak kahwin. haha ;D saya tak ambil dadah. semoga malam ini mimpi saya semakin indah. bosan kan online setiap hari. rasa macam melakukan rutin yang sama. i should do something. something new :)

iaitu tidur dan tidur.
makan pun saya dah kurang. rasa tidak berselera dah.



sekarang aktiviti webcam semakin berleluasa. fuhh, chubby.















i need something to laugh about.
so i watch this everytime i feel down :')

4 comments :

full of love,keyna said...

hehehe,cool je mimpi,sgt indah,wooot2 :D

NadNod said...

haha, mimpi memang indah dah sekarang. entah kenapa :P

de Picasso said...

kuda? rambut blond? bobond ke? hahaha~ =]

NadNod said...

its not bobond la ;D maybe its swift or could be nobody ;p