May 15, 2010

Happiest ❤

my rabbits gettin fatter anyway. my right hand always getting more scar because of them. di nadi seperti saya lukakan diri sendiri dengan memotong tapi sebenarnya rabbit yang cakar. sangat dalam sampai sekarang parut tak hilang. good for you rabbit -.-'









its weird. im not sure why i bought this dazzling blink. :O




i woke up this morning at 5.40am and fall back asleep and woke up again at 8.oo am. cool enough, my feelings getting better. i really hate it when i feel so stressed :O


semalam saya terima text message dari Izzyan mengatakan tentang kewujudan langsuir di blok bilik dia ditempakan di matrikulasi. she was scared :O dan kemudian terkeluar juga isu luahan hati kepada beliau secara spontan. habis berjela-jela message dan berduyun-duyun saya hantar untuk menjelaskan permasalahan yang berlaku :D





part paling best, dia bawa saya keluar hari ini :')
lama terperap di rumah tanpa buat apa-apa,
akhirnya saya keluar juga dari bilik saya yang dah mula nak berhabuk xD








saya tak pasti jika saya nampak lagi chubby atau tidak.





lokasi pertama ialah Midvalley.
tujuan : beli kasut(Izzyan) dan kemeja(Zul).





sebab kena hormat privasi, terpaksa conteng
gambar ini -.-'


dapat juga saya makan Megamac di Mcdonald.
thanks Zul sebab belanja ;D



setelah hampir 2 jam di Midvalley, kaki terus melangkah ke kereta dan kemudian bertolak ke Bukit Bintang pula. di sana terpaksa berpecah memandangkan dua-dua memerlukan barang yang berlainan.

Kali ini Izzyan beli lebih banyak barang bewarna Merah dari Putih.
owh yeah, she wore baju kurung :O

dalam kereta mereka asyik bercerita tentang matrikulasi.
terus rasa lost sebab tak tahu apa-apa :/





di BB, paling susah nak mencari kasut yang sesuai untuk kaki Izyan. i think her size is normal. agaknya kalau saya yang shopping tak tahu la nak cakap ape. susah nak cari saiz 9 untuk kaki saya di sana. di sana saiz 9 sama seperti saiz 6. seriously :O

**gambar di atas menunjukkan kasut diexpand**





satu untuk awak, satu untuk saya.
**geli**




setelah berjalan2 di Times Square, terus ke Lowyat pula.
i was so exhausted. semua gara-gara memakai wedges.




pada mulanya Izzyan memberi saya cover ini memandangkan tahap
kecomelan dia. sampai hati dia pergi ambil ini untuk
dirinya sendiri dan memberi saya cover yang lain :'(





sebelum itu, ini tempat mouse saya berscrolling :P
love the decoration :')




maka Izyan syorkan cover/skin ni terus kepada saya.
kenapa perlu gambar lover? kenape? -.-'

cover ini lagi mahal dari cover Izzyan.
sebab duit tiba-tiba jadi kering, adelah juga yang sudi me-support :P


kami bertolak balik ke Seremban pada pukul 7.13 malam dan finally saya sampai di rumah dalam pukul 8.30 malam. sempat pula Izzyan dan Zul pergi sambung shopping di Jaya Jusco
-.-'



Nad Baby Nad 23.3-23.3.
boyfriend saya nanti wajib lahir 23haribulan jugak.
HAHA :D

nak nombor plat kereta saya macam ni.
someday.

2 comments :

full of love,keyna said...

nad da chubby !wee,comel comel tahu,nk music box,waaaaa ;'P lawa itu ksut,for me xde eh?hehehe

asal bole ade huruf n and no 23,hehehe,

NadNod said...

eh? makin chubby ke?! :D nak music box dari keyna plak. haha ;D

kasut tu nad tak beli pun ;p wajib! N for nad ;D 23 tu kan no fav ;)