May 04, 2010

Music Box! ❤


thanks beshtie, Asyraf Hakim for this wonderful gift :)




i screamed. sebab dia warna pink.










habis setiap sudut saya snap gambar.
sapa suruh bagi barang yang saya nak sangat ;D






terima kasih beshtie, you'll be gone to matrikulasi within a week.
please dont forget to call or text me every once in a while.




saya setia di rumah melangok kebosanan selama sebulan lebih.
26JUN2010 sangat jauuuuuh ke hadapan.


SAYA TAK SANGKA SEKARANG DAH BULAN MEI!






semalam saya sibuk beli kotak tisu di sebuah kedai
yang bertemakan english style.



saya ubahsuai kotak tisu tersebut. amik kau, jadi macam ni ;D










hihi :D

HAPPY!!

7 comments :

MYRA Amira said...

omg bestnye hadiah tu! teringin!!

NM SWEEEEET :D

full of love,keyna said...

jelesla,igt nk jd org pertama bg music box,hancur hatiku,waaaaaaaaaaaaa!

super eja said...

nad masuk mane? tak jadi matrics eh?
btw, good luck in your studies!

Asyraf Hakim B. Ab Halim said...

:D

NadNod said...

myra : haha, memang best! nad pun lama mengidam. dapat jugak :')

keyna : keyna nak bagi nad music box ke? oh my! mcm tak caye. haha ;D takpe, nak bagi lagi pun boleh. lagi nad terharu org syg nad. haha ;p

eja : masuk uitm. tak jadi masuk matriks dah ;p thanks eja!

acap : thanks beshtie! ;p

Amirah S said...

love the english styled box! mane nad beli? XD

NadNod said...

i love that too! dekat nilai :) ade satu kedai besar kat situ ;D banyak barang decoration yg lebih cantik. nama pun english style so brg kat sane mmg cantik! :)