May 01, 2010

Review Love ♥



sesiapa pernah menyaksikan movie bertajuk Road Trip(2000).
review movie tersebut boleh dilihat di sini.


**peringatan : movie ROAD TRIP banyak scene luc*h.

sudah jatuh cinta sama lelaki ini :'D
his name : DJ Qualls.






saya pernah mention tentang dia di entry ini dahulu.









he's cute ♥







my taste is weird, right?
apa yang orang tak suka itu saya suka ;p


❤ DJ QUALLS

8 comments :

AthirahSkinny said...

APASAL MACAM MUNIR? :PPP

NadNod said...

dia mcm rupe munir ek? :D dah lame perasan dah ❤ :P

AthirahSkinny said...

Aah ada rupa sangat! Hahahahha

NadNod said...

HAHA,pernah tanya izyan dulu, die cakap takde rupa langsung ;D

Munir Zahari said...

apa ni!
macam rupa munir jeeeee.
keding ngan colour dah sama dahhhh.
hahahaha, i love you.

NadNod said...

kan kan? same mcm rupe munir. haha ;D nak bagitahu munir takut munir tak suke je ^^ semuanya hampir sama :)

love u too ^^

Munir Zahari said...

tu lah pasal. sama gila. hahaa. nad love DJ Qualls je kan. ;((

NadNod said...

haha, thats why i love dj qualls :D

i love u too munir :)