May 30, 2010

Photoshop ❤


**bilik terlebih bersepah**

sikap suka kemas ikut mood semakin menjadi-menjadi. sebenarnya apa yang dinampak di dalam gambar kebanyakan adalah barang yang sepatutnya dibawa ke Matriks Gambang, Pahang. sangat awal beli. tapi bukannya saya masuk matriks pun :D














ini dia akak saya yang semangat mengedit
badan beliau menjadi super thin dan super fat.

beliau siap offer untuk membantu meng-install-kan adobe photoshop cs5 ke dalam laptop sesiapa yang berminat. ini bukan trial version. tapi ada caj tersendiri.

RM5 sahaja :)

lebih berbaloi bukan? berbanding beli di cd di kedai
dengan harga RM10 atau lebih.





saya bosan tak tahu guna sangat adobe photoshop ni.
last-last saya gemukkan badan Izzyan(twin) ni.

sungguh dia nampak comel kalau tembam :'D






saya berjaya re-edit layout blog Asip :'D

12 comments :

de Picasso said...

nak cs5! =]

NadNod said...

haha, datang seremban bawak pc ;D

Arip said...

bahye nie.. lpasni bleh tengok CT nurhaliza versi sgt gemuk klau kasi pic CT kat Nad.. huehuehue..

AthirahSkinny said...

Nak cs5 jugak! Hahahaha besarkan kepala i pulak HAHA

NadNod said...

arip : haha, tak baik plak kan nad gemukkan badan org sesuke hati. kot dato Siti marah plak :D

athirah : hehe, boleh boleh :D u nak ke kepala u jadi besar? :P

de Picasso said...

orait! japg sampai! hehe~ =]

NadNod said...

bagus ;D bawak kerepok lekor sekali :)

AthirahSkinny said...

Nak, macam best je! Hahahahahaha hiburan

NadNod said...

haha :D kalau u bagi gambar i buat la ^^

super eja said...

wah bestnyer . nak jugak !

NadNod said...

nak ape? :D cs5?

Apah said...

naddddd, nk cs5 jugakkk! :)