May 06, 2010

Told You ❤

my Dj Qualls :P





terima kasih kepada semua yang sudi beri nasihat tentang matriks dan tentang UPU. sangat terkejut ramai memihak kepada matrikulasi dan kemudian berkata goodluck kepada saya di UPU :P ini sama macam kes mengelirukan pemikiran saya. seperti masuk UPU tidak ada masa depan lagaknya. tapi saya terima saje semua nasihat.

ini sama seperti sekolah menengah dulu. orang kata sekolah berasrama penuh lebih baik untuk berjaya masuk ke U. sekolah harian tidak. sekolah kluster lebih bagus pelajarnya berbanding sekolah harian biasa. ini kata orang. bukan kata saya.


:O mereka berjaya mengelirukan saya. tapi tak mengapa, sudah terlambat nak buat keputusan untuk tukar tempat. saya sedang cuba berfikiran positif di sini.

sekarang mood sedang emo. kenape rasa macam kena tinggal dibelakang ini.
baru nak terasa dunia tidak adil. ha ha -.-


jerawat ;)







saya sangat obsessed sama cerita yang ber-genre horror.
sungguh seronok saat suspen. cerita hantu dikategorikan
sebagai genre horror ke? :O

cerita terbaru yang sudah selamat disaksikan ialah di atas.




Sinopsis

mengisahkan seorang wanita yang mempunyai anak kembar dan suami yang panas baran yang gemar mengasari beliau. seperti, mencekik dan acah-acah nak tumbuk ;D pada malam krismas, demi fulfill permintaan anaknya yang ingin hadiah, dia pun keluar drive seorang diri ke shopping complex terdekat dengan muka sugul macam orang nak bunuh diri :O

sebaik sahaja tiba di sana, dia agak bengang apabila melihat terlampau ramai orang di sana, parking lot juga almost full. bila dia terjumpa parking spot yang kosong, terus dia bengang sebab 2 parking spot telah dipark dengan sebuah kereta. disebabkan tidak berfikir secara panjang dia terus meninggalkan note kecil di kereta tersebut. teguran cara kasar.

sebaik habis shopping, dia terus diserbu oleh sekumpulan lelaki yang diketuai jejaka hensem. gengster ini adalah pemilik kereta tersebut. seorang mat salleh, seorang negro, seorang asian dan seorang warga mexico. seorang pengawal yang cuba meleraikan pergaduhan telah terbunuh.

kepala dia pecah. **part ni nampak real :O!


agak-agak dia hidup ke mati? ;D
ending dia memang unbelievable. i love it :)












i've met a new boyfriend besides Dj Qualls :')




























meet Tyler :)


i just love his version. the way he sings :')







and this one too :)



who knows, mungkin dia bakal jadi artis seperti artis yang
lain yang memulakan ke-popular-ritinya melalui youtube ;)

6 comments :

Dush Puppet said...

pergi upu je okay? nanti boleh jumpa. hahaha. :D btw, movie tu mmg best pun. dah tgk. best2. :D

NadNod said...

yeah, memang dah pasti pergi upu ;p insyallah kita akan terjumpe somehow ;) yeah, suke sangat2 movie tu ^^

Anonymous said...

slam,
just want 2 gv my opinion.
dun worry bout that upu or mtriks oke.
for mtriks, ada advntage dr segi masa; sbab dia sthun je kn?
but 4 upu, study akn lbeh rileks sbb it will take around 2 or 3 years rite? so, no rushing :)

masing2 ada klebihan. yg laen2 ni sume pndpat individu. rite?
btw, gud luck!

NadNod said...

waalaikumussalam :)
thanks for the advice. yeah, a bit worried. they scared me with their opinion :O

betul-betul, sy pun ade masalah nak belaja secara konsisten dan always study dan peka.

thanks again :')

Ieeko. said...

I love his version of singing these two songs :D

Hehe.

Nice.

Ieeko nak sangat lelaki yang suara sedap. Shoot. Tak jumpa lagi! T____T

NadNod said...

yeah, saya suka juga ;D die mmg pandai menyanyi semua jenis lagu rasenya :)

eh, kalau dah terjumpa tu boleh mintak dia nyanyi lagu untuk u hari-hari. romantik tu ;D