May 25, 2010

Visit ❤


saya kecewa sebab terlepas tengok bunga di atas kembang -.-
tak lama ada dragon fruit :)

doa-doalah tiada budak sekolah yang mencuri dragon fruit
saya seperti sebelum ini. penat menanam, orang lain merasa.






hari ini sesi melawat hospital semata-mata nak tolong ambil ubat-ubat ayah dan ama. disebabkan akak saya pernah membuat praktikal di hospital tersebut. habis semua orang yang dia kenal dia tegur. maka saya spend masa dengan melihat decoration taman di hospital ini.

comel kan gambar di atas? :D ade love.







kerja saya juga memerhatikan doktor muda yang lalu lalang.
saya kagum dengan kepandaian mereka.
sebab itu saya perhatikan.






kawan-kawan akak saya semua ingat saya lebih tua
dari akak saya. semua ingat saya macam 20-an. fine T_T

saya pernah mention pasal movie ini di sini.



pada tahun 2009, Road Trip Beer Pong dikeluarkan.
saya minat DJ Qualls. ❤

sangat seronok tahu ade Road Trip 2. hehe ^^





mahu tengok sekarang.

2 comments :

de Picasso said...

hoho..sy da tgk da road trip 2..hehehe =]

NadNod said...

sy belum tengok lagi ;p