June 14, 2010

Big Eyes ❤

saya suka satay. bukan satay arnab. saya protes kalau orang
order satay/sate arnab depan saya :')) sensitif sikit bab ni.



dari kiri : Swift, Arbit, Bunny, Bobond dan BB(baby bieber).
entah kenapa nak jugak letak nama bieber :))
saya bukan peminat James Bond tetapi saya peminat Taylor Swift.


saya suka tidurkan mereka begini. saya dah buat eksprimen. kalau kucing suka diusap di bahagian leher atau kepala tetapi arnab lain. dia suka saya usap ekor dia. saya tak tahu kenapa. setiap kali usap ekor dia pasti tutup mata :O??





semalam saya 'buat mata'. mata sebelah kiri dah naik 25. mata sebelah kanan pula tetap normal. 'doktor' terkejut bila saya cakap saya online 12jam sehari. memang betul pun. dari pukul 10 pagi sampai 12 atau 1 pagi -.-'' lebih 12 jam ek?

saya dianggap tidak normal sebab rabun tidak seimbang.





rabbit paling gemuk sekali ialah BoBond. dia ada kembar nama Swift.




ini Swift :) memang bobond dan swift nampak serupa sangat.


antara 5 'orang' anak saya, hanya rabbit putih sahaja manja dengan saya. bak kata akak saya, saya pilih kasih. memang pun :)) KOT. sejak dari mereka lahir saya suka pegang warna putih sahaja. tak tahu kenapa -.-


and rabbit putih saya adalah anak saya yang terakhir yang berjaya buka mata selebar-lebarnya. semua sebab saya manjakan mereka sangat. kiranya rabbit lain buka mata awal sebab nak tarik perhatian saya KOT.

**pedulikan muka saya di atas juga -.-''**


16 comments :

Ieeko. said...

COMELNYAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!


Fuh, sabar Ieeko. SABAR.

NadNod said...

@Ieeko. hehe :D dah besar kan dorang? makin comel! :) u patut start bela sugar glider! lagi best ;)

Arip said...

Suke tengok rabbit tu tidur mcam tu... teratur dan berdisplin.. huhu..

rabun sbelah ea?? hak2.. same2..
arip pon.. cume lgi kritikal...
mata kri rabun power:400
mata kanan normal:0
^o^

NadNod said...

@Arip
tu nad yang susun sebab tu teratur ;D kalau keadaan sebenar berterabur masing2 :)

tulaaa, boleh plak belah kanan normal kan. haha, cermin mata nad tak siap2 lagi ;P

Arip said...

owh.... ok2.. ingatkan memang depa tido camtu.. huhu...

actually arip juling air dlu... haha..
(segan nak bgtau rahsia ni)
tp time kecik2 dlu je la... keke..
arip pkai speck kdang2 je.. gurl arip nak arip pkai contact lens... haha..
x dpat arip nak tunaikan pmintaan dye tuh...

nad punyer power rabun brape??

NadNod said...

@Arip
haha :D tula, arip tertipu. juling air tu cmne? serius tak tahu ni :)

haha, nampak ke kalau tak pakai spek? nad ade masalah sikit kalau tengok wyg and dpt seat belakang2. sebab tak dpt bace subtitle dengan jelas :P dulu 125 sekarang dah 150 rasenya :)

ur girl? cmne parents die? rasa macam korang on off je dulu.

Arip said...

hehe... juling yg tjadi time penat, tmenung and bcakap tanpe henti.. haha... (arip kuat bcerite)

arip nmpak sbelah mata je la.. huhu...
arip pkai speck biler ada formal event je sbb na nmpak nerd sket.. haha..

haaa.. family dye da ok da sket ngan arip..
skang ni kitorang on lgi, cume dye slalu bz ngan keje pengerusi rakan muda cawangan rasah..
haha.. arip baru masuk rakan muda tros dpat jwatan naib setiausaha.. huhu..

NadNod said...

@Arip
haha, kuat bercerita rupanyaaa :D girl arip belaja mane ye?

asal boleh nak nampak nerd sikit :P die jadi pengerusi rakan muda? wow :) main politik ke ni? haha, cool. i wonder how she looks like

Arip said...

haha... gurl arip na smbung kulinari.. tp bwat mase ni dye taleh smbung blajar lg coz kne jage nenek dye and ank buah dye..

eh2... politik?? tade la...
^o^
mata dye cntik sgt... kturunan syarifah kan memang mata sume cantik2..

NadNod said...

@Arip
dah macam tempat chat dah ni. haha:D

dia dapat Uitm lendu jugak ke? :) eceh, goodluck with her :) dont give up hope

Arip said...

haha.. btol2... lmbt je nak reply tmpat mni.. keke..
dye dpat kat utara tuh.. ape ntah name tmpat tu.. huh...
thnx... ^o^
nad.. arip na off da... sdare dtg umah lak mlm2 ni.. dtg dri kedah... >.<
ada mase kite chat lgi.. thnx coz berkongsi cerita. huhu.. t8 k.. salam...

NadNod said...

@Ariptulaaa :D kan lagi baik cakap2 di fb je. tertukar tempat plak kan. haha :D

okok, take care arip :)

athirah said...

nak sekor!!~

amadnafee said...

da bsar da rabit ko...comel2 blaka..

NadNod said...

@athirah

boleh boleh ;D

NadNod said...

@amadnafee

aah, semua dah gemuk2 :D comel macam aku en? HAHA xD