June 03, 2010

Love. Fluffy Tail❤


mereka pada hari ke-empat :")




mungkin nama dia zeeyn.



pasti namanya arbit :)





Bobond.




Swift.

Bobond and Swift do look alike :)







sebenarnya agak tidak tahu nak beri nama apa.
barangkali nama 'Bieber' akan diletakkan. kalau boleh letak nama Qualls sekali ;'D





tak sabar tunggu mereka buka mata. sekarang mereka sudah pandai mencakar menggunakan kuku mereka yang halus :)






bunga ini hanya berkembang pada waktu malam barangkali. dan suka sangat mengeluarkan haruman yang comel tapi bagi saya menyeramkan.













my obsession :)

7 comments :

MIRAUTTIKA said...

alahaaaaaaaaai,comel gila nak mampppp ! suka gila !

NadNod said...

hehe :D rasa macam nak picit2 kan perut die? ;D

de Picasso said...

bobond n swift? wah! hehe~ =]

NadNod said...

yeah, nama yang dah di-book :D

Zeeyn said...

LOL. Letak gak nama aku? hahaha :P asal letak kat kasut j? :000000

NadNod said...

haha, maybe letak! ;D jangan perasan :P saje nak letak kat kasut. photoshoot pertama dorang. selalunya snap dalam besen je. haha

de Picasso said...

hehe..dat gud..hehe.. =]