June 24, 2010

#Random 20

saya sudah mula benci tengok wayang. benci kerusi disepak-disepak dari belakang. benci orang hadapan duduk terangkat-angkat sampai kepala mereka yang besar menghalang pemandangan saya di screen besar. benci dengar pasangan yang bercinta bermesra dan asyik berbual dalam wayang. kali ini tak mahu tengok wayang cerita kartun. even di panggung wayang yang tak ramai akan datang -.- bengang.




pada mulanya seronok tahu dapat masuk panggung wayang yang kosong. tiba-tiba datang sebuah keluarga yang jenis happy family tetapi ibu bapa yang tidak bertanggungjawab. sepanjang movie toy story kerusi saya dihentak dari belakang. dan tangan anak mereka yang menggapai popcorn dan air saya. kepala saya siap diketuk-ketuk -.-

..haha. i paid for the tickets too -.-
kali ini nekad, kalau terjumpe spesies seperti mereka saya akan bangun dan marah di hadapan orang ramai. bazir RM10 sebab saya tak faham jalan cerita langsung sebab menahan sabar karenah anak-anak mereka. sejak bila saya jadi babysitter ni? grr -.-











%^$%^$%$%&!


sebab saya marah sebab ibu bapa kepada 2 orang kanak-kanak tersebut buat tidak tahu dan syok sahaja tengok wayang tanpa gangguan -.-

14 comments :

Arip said...

Yg pling utama.. Thats not my family.. :p
haha.. btol2... u pay 4 the ticket. Nad ada hak nak marah.. ^o^

shiver14 said...

aduh. kesian ya.
mcm2 ragam.
chill ok :)

de Picasso said...

comel je lukisan tu..bt sendri ke? =]

shazzy :) said...

haha setuju sangat! tak suke la org sepak2 rase mcm nak sepak dorg balik! haha jahat neh :P

NadNod said...

@Arip

nasib baik bukan ur family. haha, kalau tak nak pergi serang ni ;p

NadNod said...

@shiver14

tahu takpe -.- menyesal tengok wayang tadi ;p

NadNod said...

@de Picasso

yeah, buat sendiri =]

NadNod said...

@shazzy :)

next time kite same2 sepak dorang balik :D

Huda Luna said...

kalau huda mmg dh bangun mrh dh
grrr

Irine Nadia MaRceLLo said...

kalo irine, irine lepok je budak2 tuh.x pon,lepok bapak budak tuh.hauhauhauhau! ;p

NadNod said...

@Huda Luna

memang nak marah dah time tu. tapi fikir sebab die budak je, takkan nak marah pulak kan -.-

NadNod said...

@Irine Nadia MaRceLLo

wow ;D sejak bile irine jadi ganasss ni? :D tak boleh la irine, rase kesian pulak kalau lepuk2 dia

NFN said...

u duk diam je budak tu hentak kerusi u? perghh i geram nih HAHA

NadNod said...

@NFN
i lagi geram taw ;D terus spoil mood i nak happy2 sebelum masuk U ;p