June 25, 2010

#Random 21

ape kau rasa bila kau berkawan dengan A. siap conteng-conteng tangan cerita semua kisah latar belakang keluarga kau. tergelak sama-sama. lepastu kau kenal dengan B. tahu-tahu B sangat rapat dengan boyfriend kau. lepastu kantoi pulak dorang bermesraan di handphone dan ym. kau mula lancarkan peperangan dingin. sampai satu masa kau fed-up dan face to face cakap kau tak suka. sebab perangai bodoh kau yang bertindak terburu-buru terus semua benci kau. kau mintak maaf dekat A dengan B dan semua yang terbabit. kau ingat semua dah cool. kau boleh bermesraan lagi balik dengan dorang. lawak ni lawak tu.

tapi kau bodoh. pergi cerita masalah persahabatan kau dekat diorang. kau lupa siapa mereka? kau bodoh sebab percayakan sangat. sekarang kau suka sangat bersikap mesra alam. bagitahu ni bagitahu tu. siap bagi info sampai habis wall fb A.

tahu-tahu sahaja A dengan C dan D punya syok kutuk kau dekat fb sebab tahu segalanya. hah, kan dah padan muka kau?


kita buat baik, kita dipijak.

4 comments :

Arip said...

haaaa... musuh dlm slimut ni...
sapekah gerangan manusia yg malang ni?

AthirahSkinny said...

WHATS WRONG NAD,

NadNod said...

@Arip

huahua, memang musuh dalam selimut -.- arip tak kenal pun

NadNod said...

@AthirahSkinny

emo kejap sebelum uitm. tak sangka ada orang sanggup buat mcm ni lagi