June 11, 2010

See the World Baby

hampir 3 hari sahaja tidak dapat online tapi sudah menggelepur kebosanan -.- last-last layan cerita hantu 3 hari berturut-turut dan cerita shrek 1, 2 dan 3. kemudian tidur. berat saya dah naik 4 kg. menandakan berat saya sekarang 55kg. take note saya dah gemuk -.-''

dalam mase 6 bulan boleh naik berat secara mendadak. dari 48kg boleh terus ke 55kg. cool.

dan dan :) anak rabbit saya semua dah buka mata. semua sekali. sejak 9Jun sehingga hari ini barulah semua sudah keseluruhan membuka mata. see the world baby. mommy love you although kena basuh pop-poo dan kencing korang setiap 6jam -.-

okay, mahu tengok midnight movie dengan boyfriend. bye.






















p/s: kidding, semestinya tengok dengan akak dan sepupu saya :P

2 comments :

Arip said...

=.="
maner nad hilang 3 ari??
sunyi sepi FB.. keke..

NadNod said...

@Arip
internet takde :D line buat hal pulak. sunyi? nad memang tak aktif pun dekat sane kan? :)