June 08, 2010

Strawberry with Chocolate ❤












sebenarnya jujur saya cakap tak pernah tengiur tengok orang lain pernah mencuba strawberry 'cicah' chocolate ni. tiba-tiba malam ni tahu ada banyak strawberry dalam fridge dan ada chocolate bar. terkedek-kedek belajar nak guna oven untuk cairkan chocolate :P

bila dah dapat makan baru tahu rasa sedap. ok, teruja nak makan lagi. tunggu malam esok. sekarang mengidam nak makan durian. durian dengan pulut. nyumm :)

BM saya memang hancur sedikit. bukti PMR dengan SPM BM saya memang B. even cikgu suka puji saya, result BM tetap kecundang ke B juga. tapi tapi jangan perlekehkan saya. even BI saya dapat A, saya masih tak fasih berbahasa Inggeris sepenuhnya. masih lagi ter 'aaa' 'aa'.

"Ama(mom), Senduk ni takda gulai"
struktur ayat BM saya selalu terabur. and trust me i pronounce bulu in english as flue dan bukan fur. saya ada masalah berkomunikasi barangkali. mungkin sebab bercakap dengan anak rabbit setiap hari dan bila orang ajak saya keluar pergi kedai mamak saya bagi 1001 alasan tak nak join.




i hate mosquitoes.

p/s : saya memang suka Justin Bieber pun.

8 comments :

ZACK ENTRY said...

macam sedap jer..hehe

NadNod said...

@ZACK ENTRY

memang pun :) craving for more!

Arip said...

muahaha... same la... arip pmr je BM A, BI A...
SPM.. BI A, BM B.. kne gelak ngan cikgu Bm... haha..
ape2pon.... strawbery choc sgt sssseeedddaaappp.. kat chemeron bnyk ^o^

SuRayA^i. said...

smlm br mkn durian heh =D

Fakhrur Razi said...

woahhh coklat tuh memukai XD

NadNod said...

@Arip
haha, bm nad dapat A mase exam biasa je. bila exam sebenar terus dapat B :) yessss, memang sedap :) dapat strawberry tu dari pakcik yg bercuti di cameron ;)

NadNod said...

@SuRayA^i. i just ate few minutes ago. hehe

NadNod said...

@Fakhrur Razi haha, mari join makan