July 24, 2010

Omong-Omong Kosong ❤

bila watak menjadi nenek kebayan sudah dipilih, maka saya balik ke rumah pun tiada feeling. cari baju arwah nenek dan kain batik ibu pun macam sedikit malas. bukan malas nak participate dalam sketsa ke apa. tapi memang tak faham kenapa rasa macam hidup meaningless tiba-tiba ni. hish.

maka i was hoping to go shopping today with my twin. but appreantly cannot laaaa -.-

duduk rumah sangat best cuba saya tak jumpa lagi something addiction dekat rumah ni. sebab sejak dua menjak ni selera makan saya semakin menjadi-jadi. kalau anda perempuan anda mesti tahu kenapa kan? bila saya makan ibarat tak pernah kenyang. bukan sebab tak baca bismillah ke apa tapi memang sebab-sebab masalah peribadi perempuan. pftt

bukan nak BigMac. rasa nak Pizza Hut. Kenny Rogers pun okay jugak. oh tak, kalau dapat makan dekat Secret Recipe pun best. tak pun pergi beli hotdog banyak-banyak dekat TGV tu lepastu bawa masuk wayang makan sorang-sorang dan gelak sorang-sorang. rasa macam teringin pula buat macam tu. mesti rasa heaven gelak sorang-sorang :P

tapi tapi sebab dulu kan ada kes saya pergi tengok wayang cerita hantu sorang-sorang dimana seat sebelah kanan saya kosong dan sebelah kiri dipenuhi 3 remaja lelaki yang mungkin tua 2 atau setahun dari saya. maka sepanjang movie tersebut dorang macam tertanya-tanya saya seorang diri ke apa kan. ingat nak tukar seat sebab rasa segan tengok sorang-sorang. apa-apa pun next time saya nak buat marathon movie seorang diri. memang syok :)

oh kejap, rasa malas nak basuh baju -.-

4 comments :

ZACK ENTRY said...

best ke tgok wayang sorg2?paling ok pun kuar la ngn kwn2..tapi agak bahaya bg seorang gadis macam awk ni sorg2 mcmtu..manusia ni bermacam jenis..rambut sama hitam, hati lain-lain..

kalau tgok sorang2, better tgok yg download nye..keselamatan terjamin..=P





latest entry Perlu ke cerita hal peribadi di facebook??

Zairie Husin said...

chill :D

my recent post:
0h! pemikiran kita sudah berubah rupanya..!

NadNod said...

@ZACK ENTRY

haha, seronok la kadang2. especially cerita hantu la sebab mostly tak ramai suka tgk cerita hantu dekat wayang. memang selama ni download movie pun :) hehe, thanks for the advice

NadNod said...

@Zairie Husin yup :D