August 02, 2010

15.5 ❤

disebabkan hari ini ada satu kelas sahaja which is BEL, maka kami move forward jadual hari Jumaat bawa ke hari ini. maka hari ini dari pagi dengan Test Evalution for AIS terus bersiap-siap makan-makan then kelas BEL then petang bergegas ke kelas MAT pula. tak sangka hari Isnin akan jadi pack sebab selama ini hari Isninlah hari paling bahagia sebab kelas hanya satu dan bermula pada pukul 12.30 petang.

maka Jumaat(30/7) lepas ialah hari Kuiz Business Math. maka dengan semangat sahaja aku melalak di dalam kelas sambil revise segala nota yang sepatutnya sudah bare in mind.

maka hari ini sebab postpone kelas ke hari Isnin, dapatlah result untuk Business Math. tak sangka tak sangka! -.- dapat 15.5/20. memang terbaik sangatlah tu. mungkin sebab aku cemburu tengok ada yang managed score 19/20 dan 20/20. terhebat la mereka mereka kan. aku tersilap hafal formula sebenarnya.

S = P+I

dengan semenahnya aku anggap S = P - Iminggu ini memang minggu menjawab kuiz. doa sahajalah berjaya score terbaik.

Photobucket

people keep asking me why im getting fatter. i dont know. i just love to eat and eat some more. now my cheeks getting chubbier -.- foine0 comments :