August 27, 2010

After class and After common Test ❤

as most of us know, this machine helps to print pictures from our mobile phone including reloading our prepaid. but but. tiba-tiba mesin ni rosak. 2 hari sudah. sekarang aku sangat memerlukan topup ya. sangat -.-


apa-apa pun... :)




after class, terus pergi ke tepi tasik semata-mata untuk bergambar bersama 3 orang rakan comel yang sentiasa dengar coleteh saya yang tak masuk akal dan sabar mendengar amarah saya setiap kali tibanya masa membuat assignment berkumpulan. saya queen control ya. saya suka punctual. ceh. menyampah -.-










semua ada kelebihan masing-masing. ada yang jenis susah nak marah, jenis mudah meradang dan sound orang dan juga jenis yang lemah budi bicaranya. sampai dekat saya, kalau marah badan bergetar mata jadi merah dan ada yang cop saya ramai kawan lelaki dari perempuan. oh foine again -.-

Photobucket

atas gambar original dan bawah gambar selepas diedit.
tiba-tiba kulit jadi licin kan. kahkah
Photobucket


Photobucket
pada pukul 8.15 malam tadi pula...




semua bergegas nak buat test buss.math.




muka masing-masing berkerut. dan lelaki yang paling awal siap exam ni ya. terbaik. lecterur siap puji hasil kerja mereka semua betul.



berbincang selepas hantar paper exam.
our lecterur sangat muda. yang tudung colourful itu :)






serius saya hormat kehebatan miss sebab berjaya jadi lecterur di usia yang muda ya.



berkemas.



saya nampak macam nenek dan paling tua antara semua.
seolah saya lecterur. adeh.




muka penat.
TENSION.


sah saya gagal rasanya. siot -.-

0 comments :