August 06, 2010

Boredom ❤

I found a way. laluan untuk relax sebentar. tadi baru sahaja habis buat latihan group discussion dimana anda diberi satu topik dan perlu berbicara macam lawan debat dengan 3 orang rakan anda. sumpah aku cakap aku terkelu!

Isu drugs tiba-tiba aku masuk isu pemakanan. serius -.-

the lecterur said, kalau dekat real examination kitaorang hanya manage dapat 13 out of 20. markah lulus but its not a good grade. semua tadi banyak berdiam. ada yang banyak membebel. kahkah, bebel sampai lari dari landasan topik sebenar latihan.

maka sekarang sangat penat dengan jadual yang pack dan tugasan yang perlu disiapkan. selamat ber-enjoy tergelakkan saya -.-


p/s : saya dah jadi obses dengan lagu Fynn Jamal ini(150 Juta).

5 comments :

tehafatihah said...

asal pelahan sgt ?
nk dengar ahh.

iffahsulaiha said...

comel je nad :)

colela said...

hehe..lagu ni memang besttt.comel lah ko. ;)

NadNod said...

@tehafatihah sebab nad 'mayming' mulut je :P

NadNod said...

@iffahsulaiha tak comel. menggedik je xD