August 12, 2010

Terimbas❤

semalam tak sangka ada yang dengan comel dendangkan lagu ini kepada saya. puas menahan tawa. takut terlepas juga. sebab sebenarnya rasa segan. siap suruh cari bintang di langit semata-mata nak suruh saya dengar lagu ni sambil tengok langit. cewaaah. comeeeeeeel :)

kemudian saya mulalah promote lagu Pujaan hati by Kangen Band juga dan Buka hatimu by Armada. kedua lagu ini sangat comel. even tidak berapa related dengan life saya. saya suka juga. tapi kadang-kadang nyanyian tu boleh jadi satu doa kan? -.-'' tapi video lagu untuk Buka Hatimu memang sedih pun :P

apa-apa pun lagu di video atas ini berjaya buat saya rasa sayu. sangat. ciss




p/s : semoga saya dapat hadapinya dengan tabah :') bye

0 comments :