September 02, 2010

Berbuka ❤

1 September 2010, since this week would be the last week for us to be fasting here, dan setakat ni tak pernah berbuka puasa beramai-ramai, terus terbuka hati masing-masing nak jayakan majlis berbuka puasa ni(*ayat meraban -.-)



itu pun bernasib baik ramai perempuan. tak sempat kira berapa orang tapi memang hampir 30 orang yang hadir. phew. tiring.



as usual, saya malas nak look the best -.- biar hodoh. biar tembam. ceh.
haha, meet my dearest friend, Acool :)


Photobucket

ramai yang berpasangan dekat sini. serius. comel kan? :)


1


2



3



dan saya tak terkecuali terkena tempias. jangan fikir lain. ini for the first time saya tak sensored gambar sesiapa. haha :P kalau saya tak sebut nama Allah, memang orang tak percaya yang saya hanya berkawan dengan mereka semua -.-

yang 2 orang belakang tu memang kembar.

Photobucket


ramai kan ramai kan? :)


Photobucket


kemudian muncul aksi suap menyuap oleh Acool.



tidak terkecuali mereka berdua.



dan lagi :P



serius kena paksa time ni -.- semua dah siap camera. dan alhamdulillah semua gambar dalam camera mereka semua, semua gambar goyang. haha >:)

**muka terpaksa* -.-''



dan sebelum balik. sebenarnya nak bagitahu yang Acool ni memang tinggi xD kalah tinggi saya yang 161 cm sahaja. ciss -.-



Photobucket



ramai dah balik rumah hari ini. kecuali saya. tapi saya dah siap pack barang pun. esok kuliah hanya 1 jam. kalau ponteng dikira kehadiran kosong. nak tak nak saya datang juga. susah jugak nak cipta rekod baik rupanya.

ciss -.- esok yang datang kelas hanya lebih kurang 10 orang sahaja out of 31 students. hebat tak hebat :O




dan hari ini first time saya menangis kerana Akaun! sebelum ini first time menangis kerana agama. haha, terbaik kan -.- agak-agaknya lepasni semua subjek aku nak menangis.

4 comments :

Arip said...

waaa... ni biler ni nad?? camner omar, topek ngan adib boleh ada skali... >.<

NadNod said...

@Aripni hari rabu lepas, 1 sept :) tak tahulaa. acool/jose yang ajak. so main join je. then jumpelah mereka2 :)

Arip said...

owh.... haha... patotla...

NadNod said...

@Arip
haha :D