September 16, 2010

CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM❤


  1. Buat satu entry dengan title “CONTEST BAJU RAYA ITIKKEJAM”
  2. Tempek banner contest pada ENTRI dan SIDEBAR sepanjang tempoh peraduan berlangsung dan link banner tersebut kepada entri ini.
  3. Upload sekeping gambar korang pakai baju raya yang paling cun hensem meletop kebaboww, tak kisahla raya tahun bila pun yang penting dalam gambar tu mesti ada korang seorang sahaja. Gambar satu kampung tanak eaa...
  4. Nak edit sikit-sikit tu bolehla. Jangan edit sampai tak nampak macam manusia sudah.
  5. Tag 3 orang member blog korang (inform diorang sekali tau, jangan tag senyap-senyap pulak)
  6. Nak follow ke tanak follow belakang kira. takde paksaan punya :)
Tempoh peraduan sepanjang 1 SEPT hingga 18 SEPT 2010 (SABTU). 2 pemenang dengan gambar paling kreatif akan diumumkan pada 19 SEPT 2010.

Photobucket
lama betul saya tangguh tag yang diberi oleh Azahari Rahim. semua gara-gara saya memang tiada tangkap gambar raya tahun ini. kiranya ada baju raya tapi tak mahu tangkap gambar.saya tahu syarat contest mestilah gambar seorang. tapi sebab tiada gambar lain terpaksa guna gambar ini. gambar ini fokus saya sahaja. anggap sahaja mematuhi syarat :)

kawan yang ingin diajak join contest ialah :


Klik sini!

memang saya random pick orang yang ditag ini. mari join contest! hanya for fun :) menang kalah. adat pertandingan. ececeh :D

0 comments :