September 08, 2010

Meeting old friends ❤ Duit raya :)

ramai pula yang mengkritik kekurangan Satio. main reason saya beli bukan sebab berharap ada application yang super cool. dan tak berharap langsung function dia secool iphone/ipod/blackberry atau segala N-series. main reason saya beli ialah kerana camera. function lain saya tak ambil kisah.yang penting saya dapat capture picture dimana saya berada dengan kemudahan camera yang comel berbanding dengan handphone lama saya yang hanya 2 megapixel.

dan juga saya lebih prefer beli Satio kerana mudah dibawa kemana. bukan tak mampu nak beli Camera digital atau Dslr. tapi saya cuma fikir rajin ke saya nak kulur kilir bawa handphone kemudian nak pegang Dslr takut hilang. berat berat -.-

Xperia memang cool. serius. cantik. tapi entah kenapa on that day saya perhatikan antara dua. saya pilih berape megapixel. bukan kecantikan dan ke-smart-tan :D

jangan kritik lagidah. make me feel down dan rasa menyesal beli. cheesecake. satio 12 megapixel. xperia 8megapixel. comel ke tak comel. tapi saya tetap rasa Xperia yang terbaik. tapi tiba-tiba rasa tak mampu nak beli xD sekarang bagi saya bersyukur dah ada handphone.



terima kasih bagi duit sampul duit raya. comel. hampir tertipu. cis



terima kasih Along sebab sudi bagi duit raya kepada adik bongsumu ini xD satu-satunya adikmu yang dapat duit raya. kepada akak-akakku, maaf la ya :)

Photobucket


so as we planned, pergi juga akhirnya saya, twinnay, Epy dan Zul ke majlis berbuka puasa buatan sendiri di Kenny Roger's. comel ya. memang comel. semangat makan sampai lupa tugas utama yang selalu saya tak abaikan. iaitu capture gambar. lupa ar. lupa -.-



ini muka budak excited nak cuba camera -.-, Epy



driver pembawa kereta. haha, Zul



suppose ada 12 orang :)
but hanya 10 orang sahaja yang hadir. tak mengapa. tetap comel.


met some new friends today. ada yang dah kenal tapi tak perasan siapa
-.- maaf ya.



Zul, paling banyak buat bising. Untung la kau kan :P



bila tengok muka saya serius, tak tahan -.- terserlah kechubby-yan pipi. tapi ramai pula cakap saya dah lost weight. sangat ketarakah -.-? tiba ketinggian pun berubah. oh yeah. dah makin tinggi. bukan kerana wedges sahaja.


first time belanja Izzyan makan hari ini xD


my bestfriend. yang suppose join majlis berbuka puas tapi tukar plan di saat akhir. mengada ya. mengada :) nice meeting you again.
Photobucket


selepas pukul 8.30malam, baru bertolak ke panggung wayang semata-mata nak tengok movie Step Up. tapi lupa. dekat Seremban mana ada 3D. maka terus tukar plan tengok Piranha sebab tahu tak feel tengok Step Up biasa. nak 3D!


kami duduk row hadapan ya. second hadapan. maka bila piranha atau mayat muncul tiba-tiba, serius aku terlompat dari kerusi. lebih dari 5 kali. fine ar. tak nak duduk depan lagidah lepasni kalau tengok cerita macam ni. terkejut -.-

semua sampai rumah nak dekat pukul 11malam. cool sangatlah tu. tiada siapa yang kena marah dengan parents kan? :P good enough. i have fun. but stilllll nak sangat pergi pasar malam. hm