September 25, 2010

Short Update ❤

i cried so many times last week. for unsure thing actually. for not a good reason. wahaha. depressed, man. yeah. this whole week make me suffocated. irritated. but its getting better day by day and now im doing fine actually.

saya terpaksa hadapi kenyataan tidak ada broadband ketika di Uitm. tidak ada kredit yang pasti even kawan sekelas jual top-up. haha. tidak ada tudung baru. baju baru. kasut baru. yang pastinya terseksa! terseksa dengan macam-macam.

banyak kisah yang tidak sempat langsung dicoret di sini lantaran busy. result test saya memang sangat teruk to be honest. and this week saya baru perasan saya banyak termenung sehingga rakan sekelas, the guys, boleh perasan. and thats kind of weird somehow because even my close friends there pun boleh tak perasan. haha

and yeah. saya bakal memasuki fashion show. perlawanan antara kolej dimana saya haruslah bercat-walk di atas pentas. mungkin saya akan cuba cari model pengganti memandangkan diri sendiri sedar bahawa diri tak layak langsung pegang title model catwalk fashion show. sudahlah lawan antara kolej. memang naya bukan. naya -.-

tiada baju!


kini berada di Johor Bharu. cousin's wedding.
3 assignment tak siap lagi. kena siapkan by monday.
cool tak? -.-




saya dont mind lah tiada boyfriend. dont mind langsung kalau bestfriend tiada. dont mind juga anda nak kutuk. biarlah saya selekeh pakai tudung tak betul minggu ni. minggu miserable yaw~

1 comments :

Arip said...

waaa... abes la... keke.. asgmnt penting..