September 03, 2010

Finally I'm Home ❤



it is hard being surrounded by all the people who achieve a great achievement in their life. they have a great and supportive family with great bestfriend. i mean the real friend. and i was shocked they got an amazing boyfriend/girlfriend too! haha :P

im not jealous of their status. really. i just scared to death i might failed my test/quiz. i would ending up crying during the test -.-'' account is the major subject that i need to focus on. its getting harder understanding the words and new phase in english. i used to be expert in this. now i find it hard :O



finally im home now. my sadness was gone when i saw my four newborn rabbits in the small box. aww :') they look so cute with their bloated tummy. rasa macam nak cucuk-cucuk pakai jarum sebab comel. 4 newborn. comel comel. tapi this 4th batch newborn tiada yang warna hitam. semua putih and this picture above the only one yang macam ibu dia. mata pakai eyeliner :)

everytime i went home, i always run after them. wabbits wabbits :) sudah membesar semuanya. bulu semakin tebal dan lembut. mata semakin besar. dan semakin kuat menggigit dan mencakar.

ramai kawan sekelas yang balik awal. semalam lagi mereka dah balik. saya jadi budak nerd sebentar dengan hadirkan diri juga ke kelas pada hari ini. tak sanggup ponteng kelas. tak nak kehadiran kosong. sikap saya semakin pelik -.- herm

apa-apa pun, saya tahu bestfriend saya disana sedang menunggu boyfriend masing-masing jemput :P kirim salam kepada mereka ya. cakap nama saya 'nad'. cewah.

terima kasih Ain Nadhirah for this kad raya. every year at least i receive one card. comel. comel duit raya yang paling comel pernah dapat. dulu saya letak 1sen. 10sen tu kira mahal juga ;p



and im sure going to miss you guys :)

2 comments :

Arip said...

haaaa... arip tade kad na kasi pon.. huehuehue.. ucap kat sni je la.. slamat ari raya.. :D

NadNod said...

@Arip
its okay. selamat hari raya! :)