September 11, 2010

Truth ❤

maybe just maybe i have to face the truth my rabbit are doing fine at her new home with her new beloving husband which is quiet CUTE+ADORABLE. suami yang berbulu tebal. comel. nanti buat babies banyak-banyak. kasi semua bulu tebal-tebal.

tak sangka dalam masa sehari, my rabbit dapat menyesuaikan diri and finally found the love of her life. ececeh. macam dorang manusia pula kan :)




but i cant face the truth that most of my rabbits at home are GAY. rabbit hitam putih adalah jantan ya. begitu juga dengan kelabu. that grey rabbit is his father. GREAT -.-

rabbits saya dalam keadaan kritikal sekarang. doa sahaja dapat bawa mereka semua ke doktor haiwan sama ada isnin ini atau selasa. dont die T_T




gambar ini paling tidak tahan. sangat kelakar dan membajet.

but. nevermind. even tak perasan dah makin kurus. tak sangka boleh fit in baju 4 dan 3 tahun lepas. dulu sendat. sekarang muat tapi singkat. baju di atas ini baju ketika umur 14 tahun tidak silap saya. terbaik :D berjaya menguruskan badan semasa puasa although makan macam tak makan seminggu.

pipi saya sahaja chubby. maka dicop gemuk juga oleh semua. fine.
lemak pipi mana boleh hilang 'dowh' -.-

----






memang comel kalau ada yang call pagi raya semata-mata nak wish selamat hari raya. kenapa entah rasa raya tahun ini sangat pale dan empty. rasa tiada apa-apa. semangat raya seperti tiada juga. lagu raya tiada di laptop mahupun di handphone. even di radio saya tak layan lagu raya. tengok tv pun tidak cerita yang berlandaskan pasal hari raya. kenapa kenapa :O

yea, im missing you again -.-
its been a long time. should get over you by now.
i'll forget you by and by. :')

0 comments :