September 04, 2010

Unexpecting coincidence :) ❤

i dont know why i always feeling tired and dizzy all the time -.-'' lack of sleep or overslept :P for the first time i woke up at 12.30 PM. that wasnt good behaviour :O i find it hard to overslept when im in college. but when im at home.... -.- pftt

wherever it is, my rabbits have grown so fast. BUT. one of them appreantly have wound on his leg 2 weeks ago i guess. dan sekarang the wound has heal tapi merebak! semua bulu di kedua-dua kaki dia dah hilang. tinggal kulit. merah dan merekah. sampai ke bahagian dubur beliau. kesian sangat -.- i didnt noticed this before. jenuh saya cuba letak minyak gamat dan berharap tak bernanah dan agar bulu dia tumbuh balik. teruk. macam ada ketumbuhan :'( sedih sampai tak sanggup tangkap gambar -.-

we'll see within this two weeks how it goes.




so today finally my mom mula jadi baik hati tak suruh saya tolong masak lagi :P hari ini berbuka di luar. pheww. semalam sahaja saya seorang kena tolong masak -.-'' saya memang tak pandai masak pun. KOT. entah. belum pernah cuba skill masak seorang diri. yang saya expert hanya buat sambal belacan. nyum :)

asalnya nak berbuka di Kenny Rogers. but it was too late since we didnt make any reservation earlier. amik kau -.- kempunan nak merasa berbuka di sana. terpaksa juga pergi ke Mcdonald. the only choice we have during that time. ramai memang tak terkata.



kemudian my mom terjumpa sebuah kedai jam di second floor. habis semua jenama jam dibelek. seronok gamaknya sebab my dad nak belanja. and i keep showing my wrist :P dengan harapan my dad akan cakap :"pilihlah jam, Apa belanja". HAHA. in my dream -.-

someday i have my own watch. bukan yang selalu saya beli RM10. nak jam Guess. gila. haha. dah la baru dapat handphone, nak mintak my dad belanja jam pula. betul la tu cakap orang saya jenis tak tahu bersyukur. -.-'' finally my mom dapat jam Guess. tahniah saya ucapkan! itu hadiah birthday yang ke-54 buat ibu saya daripada ayah saya. comel kan comel kan :')




i managed to bought this :) RM5.90+RM9.90.

masa di shopping mall itu juga saya seronok terjah setiap kedai yang menjual handphone dan mencari handphone Satio. baru saya perasan harga di sini dan di tempat saya beli handphone saya ni sangat berbeza. di sini lebih mahal. mahal RM200. woah :O

DAN MEMANG HANDPHONE XPERIA LAGI LAWA.

pheww. okay. tak nak jealous -.- bersyukur bersyukur.




oh ya :) secara tak sengaja berbuka di shopping mall berdekatan dengan tempat my bestfriend bekerja. asalnya dia pesan kepada saya tolong belikan waffle untuk dia memandangkan dia sedang bertugas di A&w(see his shirt). TAPI saya seorang yang selalu bagi 1001 alasan. kesian dia. puncanya saya ingat waffle ada jual di MCD. bijak ke tak bijak?

mana ada waffle dekat MCD. -.-
and dekat MCD ada menu baru bernama.. lupa. menu lama tapi aku baru tahu :)

so saya sanggup berjalan ke kedai jual waffle semata-mata nak jumpa beliau sebentar. tak sampai 10minit pun dan untuk pertama kalinya he said something nice to me >:) i cant believe he actually said im getting skinnier and taller. ecewah :) ❤

semoga berjumpa lagi kawan baik, Asip :)
do as we plan~