October 29, 2010

After Exam.. ❤





makanan yang ditunggu selama 1 jam. Alhamdulillah. exam habis pukul 4.45 terus keluar dari Uitm dan pergi ke kedai makan berdekatan. bila lapar semua rasa sedap. serius :D




************************************************************
sebelum exam sempat ajak dua orang rakan teman makan lunch di bilik. mula sesi meluahkan masalah lagi sekali. heh :)

me : aku benci bila orang asyik pressure aku suruh belajar-belajar. bukan aku tak belajar langsung. aku tak boleh tumpu 100% dekat buku. bukan aku tak buka buku langsung. macam setiap hari kena marah. sejak dari study week. 'dia' tak habis-habis nak suruh aku belajar. bla bla bla................................... *membebel**


secara spontannyaaaa :


kawan : kau ni, tu pun tak nampak. dia suka kau lah. obvious gila kot.


secara spontan kawan aku itu meng-cover mulut gara terlepas cakap -.-''


kawan : eh nad nad. kau diam diam tahu? jangan bagitahu orang lain pula. and act normal je depan dia taw taw? -.-''



HAHA. terkedu.

2 comments :

nuR izyan said...

owh...i knoe dat place..hu3..
i rase nmpk u on dat day kt kdai ni la...
patotlah i pk mcm prnh tgk je u ni..
tgk blog u blk..confirm la u yg i tgk aritu.. :)

NadNod said...

@nuR izyan eh, tak perasan plak u kat situ. haha ;D