October 20, 2010

Bff ❤

ehem ehem. bercerita dalam BM mungkin lebih senang.

i met a guy 3 years ago. on the same class :) although perkenalan kita dimulakan dengan perlian dan pergaduhan dingin selama berminggu, tak sangka sampai ke hari ini kita masih bersama. bukan sebagai kekasih but at least as bestfriend.

ingat lagi lepas SPM rancang nak keluar berdua. alih-alih ajak ramai-ramai, you ke sana lain I ke sini dengan yang lain. hang out yang sepatutnya jadi fun akhirnya jadi pergaduhan berminggu. tapi alih-alih kita baik juga.

ingat lagi bukan kita rancang bersama nak mencemburukan your ex. konon jalan sama-sama. macam pasangan bercinta. orang semua salah sangka. kita hanya senyum macam meng-ia-kan. hehe :') bila hati saya tercalar lagi sekali. berkecai yang baik punya, you punya baik dengar luahan saya. yang peliknya, tak bosan ke dengar saya cerita benda yang sama setiap hari? :)

i moved on. i guess? you know all my secrets. even the tiny one. thanks for being there for me.

3 years ago, you proposed me. and today you did the same. sangat comel. HAHA. tak tahu kenapa i rasa itu lawak. mungkin sudah terbiasa bergelar rakan baik. and we both just having fun. mentang-mentang dua-dua single. dua-dua ditinggalkan. sigh.

kerja baik-baik di sana. kumpul duit banyak-banyak. lepastu semua duit tu bagi i :D jangan nak kedekut sangatlah kan. nanti pindah, jangan lupa singgah Melaka. Melaka lagi dekat dari Seremban.

terima kasih sebab tergelak mendengar coleteh saya yang tak berapa nak interesting dan lawak langsung.

terima kasih juga sebab sanggup berlakon jadi my fake boyfriend.

terima kasih tahan sabar mendengar amarah saya.

marah dan gaduh macam mana pun, kita mesti berbaik. sampai ke hari ini. ya, tarikh hari ini memang comel jika ingin bersama.

saya sudah tawar hati sebenarnya dengan benda bernama cinta. benda ya tak -.- mungkin kita lebih bahagia begini. kekal sebagai kawan baik yang berlakon jadi girlfriend boyfriend. terima kasih sebab cakap saya kurus bila orang lain cakap saya gemuk xD

ada jodoh takkan kemana. kita masih muda. dont bother with love. jangan hilangkan hubungan yang kita ada sekarang kerana cinta yang tak bawa kemana.

20102010. biarlah rahsia antara kita. ❤







p/s : aku single lagilah -.-