October 24, 2010

Camera ❤

Blackberry torch nampak sangat cool. maybe saya akan excited nak ada satu kalau saya pernah guna BB. haha. i just don't get it kenape ramai sangat yang teruja dengan Blackberry Torch. maybe sebab saya tak pernah guna BB kot. saya teruja dengan Iphone 4 for no reason.

rasa macam :

woah. kaya gila orang tu. Guna Iphone 4!

i was like woah and woah again. macam excited nak curi dan nak godek lepastu pulangkan balik. kadang-kadang macam menyesal guna Satio. tak tipu. haha ;D sebab Nokia ada keluaran baru yang sama dengan Satio. 12MP for the camera. dan color dia ada pelbagai. Satio hanya ada 3 choices and menggunakan application Nokia.


thats why ramai tanya saya. siapa copy siapa ni. i do not know. but till now i am wondering kenapa pilih warna silver. kenapa bukan the other one. kenape dan kenapa. laptop dah penuh dengan sticker. handphone pun sama -.- semuanya nak blink. cant help it.


The only downside of the Satio’s screen is that the touchscreen nature of it is based on resistive technology rather than capacitive, like the iPhone and Android. This means that you need a fingernail or stylus (supplied) to use the touchscreen successfully. You can’t simply slide your finger on the screen and expect things to work like they do on the iPhone.

On a smartphone, this would be criminal (as it is on the Nokia N97!). But the Satio’s not a smartphone; it’s a camera phone, and it’s touchscreen is perfectly adequate for the Satio’s needs.






but dah tekad. next year beli ipod touch terus. nasib baik tak beli ipod touch awal awal. sebab sekarang version yang ada 3G -.- with HD video. affordable. boleh dapat bawah RM1000. nak lebih memory, kena bayar lebih.

Photobucket



well yesterday sempat lagi join family pergi ke sana sini. memang tak sedar diri nak final exam -.- heh. habislah berhempas pulas untuk 3 hari.



since my sister dah nak graduate pun. terus dia sibuk cari camera. rancangan nak beli DSLR yang besar dan comel itu terus cancel. sebab dia dah jumpa G12. canon. delighting you always :)



Photobucket

HARI INI.

dia(my sister) terus pergi beli camera G12(canon). harga camera ni sama dengan harga handphone saya. tu yang tak puas hati. haha ;D yang membezakannya. camera ini 10MP sahaja and ada 4GB.



and suka sebab screen tu boleh buka and flip 360 degree.



saya sudah ditugaskan menjadi camera-girl pada hari beliau graduate. memang sah-sahlah kan aku buat camera ni milik aku >:)



p/s : make your best choice Naadhirah.

0 comments :