October 21, 2010

Chris Crocker ❤

what about her? tahu tentang dia pun dari TubeLawak. Pergi ke sana, macam-macam cerita yang seronok dapat baca. really make my day. memang takkan jemu :)

jangan lupa ke blog telordibasuh juga. banyak paparan cerita menarik!



lawa kan dia ni?



manis je kan? :)




TAPI????


...



..


..




..



.

...






.





ku sangkakan perempuan -.-
rupanya lelaki!



sila lihat video di bawah. video yang penuh kontroversi :P

obses dengan Britney barangkali? sampai terhasilnya video ni.




but tak sangka sekarang imej dia dah berubah. lebih segak?

woah. he/she turns out to be quiet cute. although he's/she's not straight. haha, ramai juga haters dia tapi ramai juga yang subscribe channel dia.


sumpah masa mula-mula tengok video dia, ingat dia perempuan -.- dia jadi perempuan cantik. jadi lelaki tulen pun cute. haha. masalah.

0 comments :