October 21, 2010

Kurit-Kurit ❤

rabbit lahirkan baby wabbit sebulan sekali. memandangkan ini kali ke-6 atau kali ke-7 dia mengandung lagi, soal keselamatan baby wabbit dia macam tak nak ambil tahu. 4 ekor lahir. 2 ekor survive. saya letak atas mesin pengering, keesokan pagi, kotak terbalik. kucing liar datang mengambil T_T hanya seekor baby wabbit survive. tapi kepala dia sangat bercalar balar. mungkin kena cakar dengan kucing tula. hish.



setelah hampir 3 minggu :') bulu sangat soft, bersih dan tebal.



nama baby wabbit ini ialah kurit-kurit sebab dia the only one yang pandai berkata-kata dari 15 ekor rabbit yang lain. mungkin gara-gara kepala kena cakar. dia suka buat bunyi 'kruk kruk kruk' something like that ;p


angkat dia. dia akan pura-pura pengsan.



dodoikan dia. dia pun nyenyak tidur.




19 oktober 2010







entah kenapa sekarang jadi tabiat shopping kerongsang. punca sebab kerongsang selalu sangat hilang. mungkin dia ada kaki. mungkin.



suka kerongsang ni sebab bentuk wabbit. awww ❤




biar orang kata belakang. biar dihina. biar dikutuk. lambat-laun datang juga mereka kembali sebab minta pertolongan.
memang aku tiada hati pun.

dah. pergi belajar. FINAL DAH NAK TIBA PUN CIK NAADHIRAH -.-

0 comments :