October 27, 2010

Ngilu ❤

Bulan lepas minggu memeritkan. bulan nak suffer emosi tak stabil dengan masalah misery :P masalah betul kalau ada macam-macam emosi ni -.-

cara menghilangkan stress adalah watch some cartoons seperti the Cloudy with a chance of meatball? till now tengok banyak kali masih gelak pada scene yang sama. masih teruja tengok scene yang sama.

cara lain kalau tengah geram atau sedih atau macam-macam emosi negatif, layan some horror movies. agak addicted. but kebanyakan movie horror yang saya download, ada yang sangat tak berkualiti. bukan dari segi kualiti video. jalan cerita tak menarik. scene thriller tak real. pelakon tak hot :P

satu disadvantage layan cerita horror ini kena berhati-hati dengan scene nude. ada banyak sangat. kena pandai-pandailah skip.

baru-baru ini layan Mirrors 2 as recommended by myself. gilo.


cermin berhantu. cis. bila tengok cermin okay je reflection muka kita. tiba-tiba reflection tu pandang tajam dan senyum sinis dekat kau. mana tak takut. fobia tengok cermin kejap lepas cerita ini. haha :P


sedang khusyuk mandi tiba-tiba ternampak reflection dia di cermin. lalu jatuh. jeng jeng :D


hantu membalas dendam dengan kasi pancung.


tadaaa. sumpah nampak real -.- ngeri aku tengok.


scene dua.
perut dibelah.


oh my. banyak potong memotong. real -.-


sila tengok kalau berani. tapi ini tak berapa nak thrill lagi.

scene ngilu bila bab mangsa kunyah serpihan cermin sampai pipi dia bocor berlubang-lubang. then dia telan apa yang dia kunyah sampai rosak kahak dia. eww. -.-

final destination nombor 4 mungkin lebih thrill. kurang menarik tengok kalau ada banyak scene potong. seriously :) download sendiri baru nampak 0_0

jangan tengok cermin.

0 comments :