October 17, 2010

Ujian Bertulis . Study Week Begin :) ❤

Semalam kebanyakan sudah balik rumah. saya sahaja yang masih kekal bertapak di Kolej menanti hari ini. hari membuat ujian bertulis. tak sangka betul di kolej lagi banyak jenis manusia tertentu yang sangat mencabar keimanan ku. phew. terima kasih kepada yang mendengar masalah :')

skip part sedih part geram.

maka hari ini merupakan hari yang ternanti-nanti. tapi... terjaga pukul 7.45 pagi sedangkan perlu berkumpul untuk mengambil ujian bertulis for Kesat(koko) pada pukul 8 pagi. bangun secara melompat. terkejut spring punya. selimut tidak sempat dilipat. mandi punya rush. pakai baju rush juga. nasib baik tudung sudah habis digosok.

nasib baik ujian start pukul 9 pagi. habis pukul 10 pagi.

part sedih. memang terPinggir la kan. group lain semua masuk dewan kuliah berhawa dingin(air-cond) KECUALI kumpulan terPinggir -.-'' sedih.


akhirnya kami jawab ujian atas tangga. hebat ke tak hebat.


part paling best. tak perlu fikir. jawapan dah dapat. wakaka. tak sangka akan sesenang ini ujian bertulis. membulat jawapan sambil tersenyum tanpa henti. gila lagi ;D



student : Encik, soalan nombor ... tak jelas la.
Encik : tak jelas ya. cuba baca soalan tu.
student : bla bla bla. A ke encik?
Encik : AAAAeeii tulis baik baik.


ternyata memang comel ke tak comel. mengcover cover memberi jawapan.

contoh lagi :


Encik : soalan no .. bla bla bla bla. maka jawapannya A

secara spontan okaaaay :P


Encik : kalau A.11 dan 111 betul, B.1 dan 1v salah, C.11 dan 1v salah maka D.111 dan 1v juga salah. maka pandai pandailah.

terima kasih Encik! =)



kami start ujian lambat. masa group lain yang hampir start ujian sedang dengar taklimat, aku kusyuk mendengar sekali sebab dapat curi dengar soalan yang dibaca. memang macam jadi procedure perlu baca soalan.

start lambat pun kami tetap habis sama dengan mereka semua.



kemudian perlu dengar taklimat lagi.






1



2



3

4.



banyak sesi fotografi. akhirnya semua balik memandangkan taklimat bermula pukul 12 tengah hari. semua dah penat. semua balik akhirnya. ramai juga telefon tanya aku pergi atau tidak ke taklimat tu. aku ada gaya muka skema ek datang taklimat ;D wakaka, semestinya aku nak balik!


Photobucket




balik kolej.....
katil aku bercadar biru. meja belajar dah kosong! almari hampir kosong! :) kasut di bawah katil tinggal dua sahaja. 1 selipar tandas, 1 selipar pergi dewan makan. cukup.





jangan percaya aku tidur dengan 1 bantal.



minggu lepas saya bawa beg besar-besar balik. minggu ini pun. macam dah tak nak balik kolej dah. baru study week. belum clearance lagi :P





perut kosong minum air gas. masuk kereta. mabuk kereta.



incridible hulk. muka sudah berbelang. yay. -.-

0 comments :