October 03, 2010

You make it all difference ❤

some people find it hards to throw away the stuff that their ex gave. er. sepatutnya jangan buang. not like what i did when my heart was broken for the first time. childish as it seems yet one of the most stupidest thing i've done so far. i still kept the pieces of the wrapping paper. kalau orang bagi hadiah semestinya ada wrapping paper. i keep that! :D haha, tapi the precious thing, i throw it away. wrong steps.

last year i broke up again with someone. at first i just hold on to it. still have that fluffy big bear on my bedside and those precious gift i ever had on my table next to my wardrobe. but i guess i wasnt strong enough. i didnt burn it like i did before.

saya keluarkan sebuah kotak besar. sambil tersedu-sedan. ayat nak sadis je kan? haha, lalu saya masukkan satu persatu barang kenang-kenangan tercomel itu sambil mengenang bila saya dapat, what his wearing on that day. the date. the time. my expression. ceh. semuanya nak ingat ye tak? kahkah, it is hard.

but i put it all away after 4 months break-up. selepas SPM baru jiwa kental nak letak ketepi semua itu. sebab kononnya kata hati kuat mengatakan dia akan kembali. HAHA. kelakar siot bila ingat zaman budak-budak :')

umur 18 tahun ni kiranya saya dah besar la jugak ya.

bila saya dah masuk kesemuanya ke dalam kotak, saya terus letak di tempat paling tinggi kotak itu. kononnya saya tak nak ingat. nak move on la. ececeh :)

itulah keputusan terbaik saya buat setakat ini. i know one day when i grow older, i open up the box i will smile, laugh and cry for that sweetest memory :') what worth it for to throw it away? and one day when my children ask me where does that stuff come from. i know i wouldnt have the right answer. ceh, jauh tak pemikiran saya? xD

even until now, people still asking me why did i broke up with my last ex, first ex, recent ex and whatsoever.

even until now, people still asking why i still can act cool around my ex and be their friend/bestfriend.

even until now, people still asking why i feel comfortable sharing my problem with my ex.


ceh ceh, banyak persoalan. nasib baik tiada sesiapa tanya lagi saya masih lagi dengan ini dengan itu. jangan tanya soalan seperti di atas. sebab saya akan terkelu/terkesima/terkaku. sebab i dont have the right answer.

soalan popular sekarang di kolej : kenapa tak nampak kau dengan 'dia' dah? apa cer?

0 comments :