November 26, 2010

Beads AGAIN ❤

baguslah sudah tidak addicted pegang handphone. tidak kisah ada orang nak message ke tidak dan sama sekali tidak kisah credit tiada. laptop pun terlupa disentuh. dapat sentuh sekejap-sekejap. yang terbaiknya pinggang sakit. tulang belakang sakit dan kaki juga sakit sebab asyik menjahit manik kadang-kadang dari tengah hari sampai malam. hehe, practice makes perfect!

this is my fifth attemption. masih dalam proses nak menjahit lagi. kasi lebih kemas dan lebih colour. dont be afraid to play with colour. macam mewarna -.-





tak tahu cantik ke tak or kemas ke tak. but i am proud of myself. tak berapa nak kisah pun kalau orang cakap buruk. coz it takes me more than 2 hours to do this! 2 hours untuk satu lengan agak lama ya. phewww. dada baju kurung tidak siap lagi.

i have to make it quick since baju ini diperlukan pada hari Sabtu ini.




well, one day i will do like this. dont be suprise if i manage to do so. i love people who is really creative. mereka sangat kreatif sampai saya nak jadi copycat pun susah. tak mengapa, usaha tangga kejayaan. hehe.




maaf kepada semua rakan yang text dan call tetapi saya tak reply langsung. been busy doing all this. bukan nak sombong. ni namanya nak jadi suri rumah berjaya tahu?! ehem. bab memasak jangan tanya. sah failed sikit KOT. haha :P

0 comments :