November 06, 2010

Birthday . Random stuff ❤

1st random stuff, rasa sangat comel keychain ini. not mine. my friend's. dapat sebagai tanda penghargaan menderma untuk Persatuan pekak dan bisu something like that ketika berlepak di Mcdonald, Mahkota Parade, Melaka. ceh. nak juga letak identification yang penuh kau tahu? :) aku menyesal sebab senak perut masa ini sebab tak sempat menderma untuk dapatkan benda yang secomel ini -.- *macam tak ikhlas sioot.

PhotobucketPhotobucket

2nd, entah kenapa macam obses dengan awan dan langit tahu? seronok seronok melihat keindahan alam. tenang selepas peristiwa menyedihkan. hehe :')


PhotobucketPhotobucket
3rd, minggu ini sering dapat aiskrim free. thanks kawan for this lovely aiskrim. sanggup belikan before sembahyang jumaat. tak perlu minta, terus dapat :P lepasni sila belanja aku pizza ek kawan? aku nak kenny rogers sekali. kahkah xD




ada gambar kertas waffle. tulisan buruk aku. aiskrim free lagi. dan kawan aku sudah berjaya ada iphone. kejap. aku tak tahu nak cemburu ke tak. yang penting aku menjerit tengok.

er, motif?



PhotobucketPhotobucket

4th, kawan ayah aku baru balik dari merantau. dapat aku rasa manis-manisan ini yang tentunya terlebih manis. sedap. tapi manis. cuba rasa kalau tahan :)



PhotobucketPhotobucket
5th, ini kawan-kawan yang teman saya tidur setiap malam dari 29/10 sampai 5/11. mereka teman saya tidur. makan. mandi. dan sebagainya. saya tukang kejutkan mereka pagi-pagi.



PhotobucketPhotobucket
6th, salah seorang ahli study group. er kenapa ntah hanya ada gambar ni. tak tak. kami kawan. nanti adinda-adinda beliau marah. haha ;D nak jugak jadikan dia kekanda beta *joking.

ini gambar sebelum paper AIS 130. semangat belajar kau tahu?

motif? er


PhotobucketPhotobucket



petang belajar di library. malam melepak makan malam boleh jadi er?
semua dewan makan kami nak cuba -.-''



PhotobucketPhotobucket
7th : today is 6th November. sebaik sahaja habis paper AIS 130 terus serang bus stop nak ke Alor Gajah dari Lendu. seronok tahu. mereka sudah pelik sebab aku macam expert naik bas? ada sebabnya. haha ;p

tujuan utama : belanja birthday boy makan. hadiah birthday boy and belated birthday girl.



kemudian terjumpa seekor anak kucing yang kecil bertambah comel sampai aku nak bawa balik. tak sampai 10 minit parents beliau datang. comel siot. sumpah comel. haha ;D


aku beli hadiah birthday orang tapi ending up beli bracelet and ring. kira macam for friendship kami berenam. semua beli benda yang sama.

satu masalah kalau beli hadiah orang. aku dah beli, aku nak satu untuk aku juga. gedik. okay.

lepas makan di KFC, distract birthday boy. aku leka menyorok cari kedai runcit. berjaya beli tepung yang agak comel rm2.70. kemudian sibuk beli dadih perisa kelapa. serius sedap. next time beli lagi.


tiba di kolej, sekali lagi aku memainkan peranan ;D tiba-tiba nak panggil birthday boy ajak borak and cerita masalah berdua. serius macam kelam kabut bagi cover line agar tidak terkantoi plan kami. tapi sayang. tiada kek ya anak-anak.

sedang khusyuk mereka cerita palsu yang merepek dari pasal bestfriend yang keluar dengan perempuan lain tiba-tiba cakap pasal rabbit lepastu cakap pasal kucing aku yang dah lama mati. tiada motif langsung nak borak kau tahu? tiba-tiba setempek aku kena tepung di muka. er -.-'' silap orang apa? birthday aku lambat lagi. haha



dah, jangan nak mengamuk sangat handphone kau masuk tepung. haha, handphone aku lagi tragis kau tahu?

tapi dia baik, sebelum dia kejar saya satu tasik, pesan suruh simpan handphone sebab dia nak baling tepung. apekebenda nak buat jahat bagitahu awal-awal? :P



orang pertama kena kejar ialah rakan saya yang bercardigan biru tersebut. habis dikejar. tapi maaf. Anje expert berlari. oh birthday boy bernama Ameerul. jangan tanya aku kenapa aku panggil dia anje. kahkah.



budak, jangan nak kedekut ilmu sangatlah ;D





sebenarnya sengaja bagi benda girlish dekat dia. dan sengaja beli bantal yang sama. dia merah. saya pink. comel kau tahu? HAHA. orang dah fikir lain. parah.




hadiah untuk belated birthday girl.




some other pictures.





random lagi.



hanya parti kecil-kecilan pun sudah cukup comel. terima kasih kepada semua yang memberi kerjasama dengan cadangan saya untuk mengenakan beliau. aku memang hebat berlakon mengajuk kau tahu?

jadi kawan aku, parah kerja nak memujuk aku. serius.




boleh tak aku cakap, aku sayang korang semua :')?

0 comments :