November 20, 2010

If I were a Boy ❤

early this year i started to be more feminine i guess. although memang fashion disaster. jenis malas nak ambil kisah apa baju yang match dengan tudung dan apa yang sesuai dipakai dengan bentuk badan. tidak peduli tidak peduli. banyak kali ditergelakkan pun tidak kisah. hehe

since many things happen, terus jadi malas nak berlilit bagai. bermulalah sesi memakai tudung sarung. biar orang kutuk cakap macam makcik, macam minah indon macam ini macam tu saya tetap nekad pakai. peduli apa?!

tapi jauh di sudut hati terasa juga :P

sekarang sudah mula menjadi maskulin secara tiba-tiba. gaya percakapan tidak lembut lagi barangkali. biar biar ;p saja mengada.

tambah misai dan janggut. nak buat kumis tak menjadi. kecewaaaa


dan mula mencuba pakaian lelaki. ok, sekarang nampak flat. HAHA, lelaki berselendang hijau. weee, saya nampak seperti sebatang pokok sekarang.



dari belakang saya nampak sasa :D



dari depan masih seperti perempuan. tapi gaya saya seperti seorang pemain rugbi en en? dengan berpeluk tubuh sambil tayang muka serius. layak tak?




sebenarnya saya sudah gained weight. that was a good news maybe. if i were a boy..... ok, maybe i would fall in love with myself if i met myself and then i suffer because of myself too. because im too annoying to be with myself. merepek*


cool ke tak jadi maskulin ni? haha, jangan risau. tidak ada maknanya nak terpesong tukar jantina mahupun suka kaum sejenis. geli. nama maskulin saya Marnord. motif? tidak tahu. tapi memang saya suka selekeh. lala~










the wedding is wonderful. ❤
Datuk Dr. Sheikh Muszaphar & Datin Dr. Halina Yunos.