November 20, 2010

Jogging . Harry Potter & Deathly Hallows ❤ 20112010

i wonder why my mom make this nescafe for me. sangat besar okay cup dia. bila diukur macam minum 3 cawan nescafe. thanks mom. ❤

PhotobucketPhotobucket


Yesterday night sempat menggunakan masa yang ada dengan berjoging. tapi dapat lepas 5 round je itu pun tak keluar peluh langsung. er, motif?



PhotobucketPhotobucket

20112010/20Nov2010

too much expose to the bright sunlight.

seperti yang dirancang, keluar juga melepak lagi pada hari ini. pada pukul 3 baru keluar melepak. bukan pukul 11 pagi seperti kebiasaan. wow :D


dan saya berjaya belajar bagaimana caranya nak bank-in duit. excited sedikit tadi. sebab tidak tahu nak masuk duit bagaimana -.-''

Photobucket

ehem, sampai-sampai sahaja dah terus masuk wayang. cerita yang menjadi perkara harus untuk ditonton beramai-ramai bersama rakan. excited sebab ini movie 2nd last. sedih sebab Harry Potter nak sampai penghujungnya :'(


overall, i still love Rupent Grint/Ron Weasley.


dia sangat adorable dalam movie ini. sikap dia sangat comel. er, semuanya comel-lah. suka suka! dan Emma Watson sangat cantik dalam movie ni. dah besar kan semua(i mean their age). maka macam agak comel tengok semua dah sasa, dah langsing :D banyak part funny dan ada juga scene yang memang tangkap leleh.

2 kali menangis. 2 ke? tak ingat berapa kali tapi part mula-mula pun dah nangis sebab Hermione guna spell towards her parents. spell yang buat dia macam tak pernah wujud dalam hidup parents dia. sedih :'(


Dobby: Harry Potter And The Deathly Hallows: Part 1 Explained For Casual Fans
part sedih lagi saat semua menyamar jadi Harry. sedih lagi part Dobby my favourite character mati juga. gila kau. mata dia comel :'(( kejam kejam T_T lawak dan sedih.

tula, jangan nak suka sangat. kan dah menangis. memang dinasihatkan perlu faham cerita Harry Potter nombor 1 hingga 6 kalau nak tonton siri ke-7 ini. banyak yang berhubung kait. tadi pun jadi agak terpinga-pinga sebab lupa Dumbledore dah mati and Ron+Hermione memang lover pun. ciss. BEST! ❤


Photobucket


kami naik kereta kancil turbo Izzyan(twin). semestinya penuh. cukup-cukup 5 seat. bila nak tangkap gambar asyik bergoyang.


finally berhenti depan rumah Shana(free hair) untuk bergambar.


excited jumpa Shana sebab last jumpa masa zaman nak ambil result SPM. bila jumpa Farah(shawl hitam), sudah habis excitednya gara-gara dah jumpa 2 hari lepas. bershopping sakan di Jalan TAR. haha :D hope to see you guys soon. lepasni ramai dah busy dengan matriks balik. mana ada masa nak jumpa dah. haiyaaa~

0 comments :