November 18, 2010

Shopping ❤

mereka dah besar besar.
bekas makanan banyak,
masih nak kongsi dalam satu bekas makanan.



'Photobucket'
perancangan yang agak tidak terancang akhirnya berjaya. terima kasih kepada Izzyan(twin) yang sudi drive ke Jalan TAR and Zul dan Farah yang sudi teman shopping tudung :P


tapiii, tak banyak beli tudung langsung. usually i bought more than 7 or 8 shawls. tapi kali ini 2 shawl sahaja. hebat ke tak hebat? nafsu shopping sudah tiada. yay me :)


3 jam di Jalan TAR menyebabkan perlu bayar sebanyak RM6.50' -.-'' kemudian terus ke Bukit Bintang dan berjalan ke Times Square semata-mata nak reunite dengan rakan yang lain. sempat lunch di Wendy's. BERBALOI TAHU ORDER LARGE SET. sebab air dia banyak, semuanya besar-besar. aku sangat kenyang. haha :D memang menepati citarasa saya ya.



kesian mereka melayan tawa saya yang tak henti, lawak bodoh yang tak menjadi dan kekecohan yang memalukan. malu betul makan comot tahu??? :D



Lowyat : mencari 'baju' ipod touch seseorang.



Ayie dengan lidah birunya. HAHA



dari Lowyat, kembali ke Pavillion :)
disebabkan kepenatan, muka nampak obvious penat. lalala



kemudian baru pergi ke UNI-QLO yang digembur-gemburkan oleh mereka sangat best. well, satu baju biasa paling murah RM100 kot?

disana pekerja yang sangat friendy, always cakap WELCOME TO UNI-QLO every 1 minute or maybe half minute. even kami lalu lalang tempat yang sama masih cakap benda yang sama. boleh buat ringtone suara mereka. cool tahu?

bila keluar, THANK YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOU, please come again. you dia memang panjang seperti memerli. haha



baju lelaki yang berharga RM300.
pakai ni rasa macam nak jadi Justin Bieber.
ehem. haha



LOL




i love pink purple.




di toilet Pavillion pun boleh bergambar.



headset yang comel. mahal lain cerita. kualiti lebih penting.




2 selendang sahaja?! haha, apa motif aku pergi jalan TAR ya?


p/s : kenapa ya the person from the past datang kembali? haish, let me live my life. let me move on will u? kenapa perlu semua datang at once. heh~

0 comments :