December 24, 2010

Another Sweet Souvenirs ❤

On 23rd December 2010, Thursday, finally dapat bertemu dengan salah seorang rakan baik zaman sekolah menengah. rakan yang sama kelas sejak dari sekolah rendah sampai habis sekolah menengah. ingatkan zaman universiti dapat bersama tapi tidak sama sekali. berpisah ikut path masa depan masing-masing. semua sudah ada path sendiri. no more hanging out tanya "apa theme wedding kau?", "wei, jenis lelaki idaman kau macam mana?", "bila kau nak kahwin?"!

semua soalan bodoh bodoh kami bincang. siap rancang 10 tahun akan datang nak kahwin dengan lelaki ini. tengok tengok tak sampai kemana pun. haha, tu namanya cinta monyet. mana ada yang last. setakat ini kawan saya yang sorang ini sahaja yang masih kekal dengan cinta monyet beliau. hampir 4 tahun.

nasib baik abang Shana dan Shana sudi jemput dari rumah saya. saya still takut memandu sendiri.. di rumah Shana, i was busy playing with her webcam dan terkam Genui Pig dia. Genui Pig tu macam campuran tikus dengan arnab kan kan?

itulah Cik Hamster yang bernama Nine dan Cik manis lagi gebu Genui Pig bernama GEBU. sungguh comel, sungguh licik, sungguh laju dan sungguh gebu. mari cium dia ramai-ramai.



SERIOUSLY NAK TERNAK GENUI PIG DENGAN SUGAR GLIDER PULA. :)!



Thank you very much for this souvenir Shana :)


sedih sebab tak snap langsung gambar dengan GEBU DAN NINE. plus tidak transfer video yang dibuat dengan Shana. Video tu adalah lebih kurang macam ni :P




video
i cant stop laughing watching this video over and over again