December 11, 2010

Birthday A.N.A ❤ 20th :)

3 years ago terjumpa seorang jejaka di perpustakaan :D well now, sekarang memang takkan terjumpa lagidah seseorang macam itu secara kebetulan. 3 tahun dah berlalu. i'm getting older and so do you.

dulu selalu dia tunjuk gambar bilik dia di Cairo, Mesir.




sebenarnya terleka makan roti nan sorang-sorang depan tv tadi.
lupa yang hari ini birthday Mr i mean Dr.Anwar :D


last year. masih kebudakan lagi :P



teringat baby milo. hadiah tiba-tiba yang saya bagi kepada dia -.-''



ni masa birthday pada tahun lepas. thanks a lot :)
tak sempat nak buat macam ni last year.







since this is last minute, happy birthday Anwar Bin Noor Azam yang ke-20.

tidak dapat buat lawa-lawa se-kreatif mana. sebab memang tiada bakat melukis dan mewarna even ada ambil subjek seni dahulu. ceh :) semoga maju jaya menggapai impian dan segala cita-cita yang masih belum tercapai. all the best in your life.


tak dapat buat entry panjang bagi describe semua sebab speecless tiba-tiba. hish. dekat ceruk mana ntah saya masih simpan gambar-gambar beliau. lol, nasib baik ada. semua last minute :D sekarang belum pukul 12tengah malam pun disana. tak dapat nak wish pukul 6pagi/5pagi waktu malaysia. hee :) dah nak dekat setahun dah tak bersua muka. insyallah someday :)

p/s: yang lepas biar lepas.

2 comments :

[Dr Nu@r] said...

ahakx..baru pasan ada entry pasal saya. ;)
sorry2. agak lama x on9.
a'ah, agak lama x jumpe.
tp nape last minit? owh, awak lupe kat sy ke? huu. merajuk~~~

p/s : thanks~~~

NadNod said...

@[Dr Nu@r] of course akan ada entry about u :) tula pelik tu, nua macam menghilang pulaaak. tula. terlebih lama tak jumpa kan :)

mana ada lupa. terleka minum nescafe sambil tengok tv sepanjang hari ;p pleasure nua