December 07, 2010

Birthday Celebration ❤ Alak(21) 061210

Sebab semalam hari sibuk bagi orang yang bekerja, tidak dapatlah buat celebration kecil-kecilan untuk Alak yang dah capai pun umur 21. wakaka. dah tua >:P maka hari ini sudah masuk tahun baru dalam Islam. cuti! so semua ada di rumah. kek Chocolate Indulgence beli semalam tapi baru hari ini mahu potong.







CHOCOLATE INDULGENCE. memang sentiasa menjadi favourite ❤




sedihnya tengok lilin ada 3 batang je :'(


eh aku pula emosi -.- tak nak masuk tahun 2011 nanti dah jadi 19. bila dah jadi 19, bakal masuk 20. er... dah jadi takut nak membesar pula. hish.




acara pemasangan lilin.







acara budak baru bangun tidur terus nak join potong kek.
tiba-tiba je dia sempat tukar pakai baju lengkap.

eyebag saya besar. kulit dah gelap.
tapi saya bersyukur.



END

2 comments :

Un Phat Lee said...

ffuh letih bace.ehe

NadNod said...

@Un Phat Lee HAHA, next time boleh tengok gambar je ;p