December 01, 2010

Hello December ❤

HELLO MY DEAR DECEMBER



Akhirnya sudah masuk 1haribulan December. Bulan yang saya nanti-nantikan sudah lama. tak percaya tahun ini masa berlalu dengan pantas! sangat :) tiba-tiba dah habis Sem 1 di UiTM. tiba-tiba dapat tahu yang saya berjaya survive tanpa si dia dan si dia. ehem. Alhamdulillah. mereka jangan nak terkejut sangatlah kan.

pada awal tahun 2010 saya keep texting mereka sahaja. kejap kejap "I Love you". Kejap kejap nak miss you. okay, sekarang geli dengan diri sendiri. HAHA. childish siot -.-



entah kenapa tahun ini dilabel sebagai tiada perasaan dan kejam oleh rakan di kolej. bukan berniat ingin kejam atau tiada perasaan. cuma tiada hati nak terbabit dalam hal remeh temeh. nothing last forever baby :D i'm happy this way :P

tak sabar nak masuk tahun 2011. SUNGGUH CEPAT. macam tak sangka je dah dapat result SPM. and i hope penyakit yang tengah dihadapi sekarang cepat pulih. harap bukan penyakit yang berbahaya.

dunia makin kejam. semua nak jadi pencuri. semua nak jadi pembunuh. semoga anda tercela di hari akhirat. pecah masuk satu. masuk bilik anak dara tak tahu malu. beli makanan dekat pasar basah pun nak mencuri. udang 1 kg pun tak boleh bayar ke? -.- ayam ambil seekor lepastu sorokkan dalam beg. macam childish sangat dah ni.

bunuh dengan mencuri macam perkara biasa bagi mereka ya. Masyallah






"I'd rather love someone that i can't have than have someone that i can't love"
- Unknown -



p/s : layan hindustan lagi baik. in love dengan Kareena Kapoor. HAHA

0 comments :