December 06, 2010

Konvokesyen Asya ❤ 051210

Yesterday, I start a beautiful day after lack of sleep AGAIN. hehe. can't help it. bila di rumah macam terkena insomnia. di kolej macam ter-boleh jadi parasomnia. kalau ada sesiapa yang pernah tengok movie horror title Parasomnia mesti rasa cerita tu macam merepek lebih dari seram. but sad and sweet ending T_T




so today is my elder sister graduation, Amirah Bisyarah(Asya).






crowded as usual.





permulaan dengan bergambar. too much expose buat aku nampak cerah. argh tidak.




persediaan.


mencucuk jarum peniti.






akhirnya berjalan masuk ke dewan. ternyata oren nampak lebih menyerlah.





kemudian berjalan sekitar UiTM Shah Alam mencari makanan.
mencari tempat berteduh. mencari tempat bergambar.



since konvokesyen Alak last week, so dia masih simpan baju konvo ni. denda RM46. padan muka :P haha. lambat 3 hari pulang terus kena caj RM30. woah.

***GAMBAR DI DELETE**

sebab minggu lepas HUJAN, maka semalam cuaca sangat baik. lalu tertimbul idea Alak nak bergambar. nasib baik bawa baju konvo -.-'





bermulalah proses mencari bunga :











dan akhirnya habis juga penyampaian sijil(?)........



agak-agak apa persamaan gambar di atas ya?
alamak. tersama gambar -.-




Photobucket



MAHA International, Serdang.








kita borong orkid! ;)


but sadly tak jumpa langsung perjualan rabbits. sebab hari terakhir. banyak yang comel dah dibeli. macam kesian tengok rabbit yang tercicir yang tiada sesiapa nak. nak beli T_T sebab ada rabbit hitam :D ❤

dalam masa 1jam sahaja sudah berjaya merayau semua bahagian di MAHA. hehe, dengan menaiki bas. so 1jam amat mencukupi. tidak berjalan kaki sampai peluh sebab hujan.

and sadly tidak dapat bertemu dengan seseorang di situ T_T












perkara paling benci kalau bagi hadiah dekat orang ialah rasa nak benda yang sama. rasa nak beli lagi satu Mr. Octopus. dulu masa Konvokesyen Alak, sayang nak bagi bunga tu. hehe.

Sorry to both of my sisters sebab tak dapat nak beli jambangan bunga tu semua or even hadiahkan lagi satu jambangan bunga sederhana sikit. 1, kewangan tidak stabil kerana tidak bekerja dan duit dalam bank..... err, faham faham sendirilah kan T__T. dan sebab bunga di sini GILA punya mahal TAK BERAGAK. lol :P

**still, when i'm graduate i want 3 bouquet of flowers. EHEM**


p/s : HAPPY BIRTHDAY AMIRAH BAZLAA'(Alak). 21years old.

2 comments :

m!da BucHuxX said...

waa. .congrats tue ur elder sis yaa. .hee.:)

NadNod said...

@m!da BucHuxX hehe, thanks :D