December 24, 2010

Never thought... ❤

tak pernah terfikir lagi someone would buy for me something that i always wanted. dulu one of my bestfriend sanggup beli music box yang saya sendiri tak tahu harganya sebab memang sah sah mahal. selalu tengok di Jusco sahaja music box. sekali, hamek kau! terus dapat on the spot masa birthday dengan kek secret recipe sekali :D ❤

bila ada duit nanti aku belanja korang yang selalu sangat hadiahkan macam macam :') sekarang jangan cakap. semua duit parents and duit akak T_T

sekarang pula saya busy nak rasa macaron. nak macaron. nak macaron. siap buat deal dengan kawan di kolej, sesiapa lelaki yang beli macaron untuk aku dan bagi secara berhadapan, aku terus terima dia sebagai someone. arghh, childish? yes -.-''

2days ago, one of my friend call dan call sewaktu saya sedang membuta. ghaha, jangan terkejut tengok aku sentiasa tidur. orang cakap pipi tembam sebab kuat tidur :) i was lucky, dia actually bought that thingy. 2 macaron for me. yay! :') terharu betul tahun 2010 ni. banyak sangat terharu.

sama macam saat dapat crocs for the first time T_T gila jakun.



thank you thank you thank you thank you thank you
thank you thank you thank you thank you thank you thank you!



berita tidak baik : macaron mahal. kesian dia -.-''

0 comments :