December 13, 2010

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA ❤

terima to Nur Azah Mohd Daud for this tag :P

so here it goes :-

contest ini memerlukan anda menghantar satu (1) sahaja gambar, tak boleh lebih kalau lebih saye ambil simpan sahaja dalam blog. haha ;p gambar yang dihantar mestilah gambar anda, kalau dengan kawan2 pun mesti ada anda. dan mesti mempamerkan ''peace'' !! kalau ramai2 pun semua kene peace! haha ;p tengoklah contoh gambar tuan punya belog yang dijadikan banner contest ini. macam haram. haha ;D baik syarat2 am nya adalah :

1. macam biasa la. follow la belog ini. kalau tak follow pun takpe. tapi tertinggal berita terkini hiburan tersangsi jangan mara! kalo follow, lain kali korang buat contest boleh la i follow korang pulak!

2. mesti ada blog dan berstatus warganegara MALAYSIA.(blogger only)

3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan belog ini.

4. tag kengkawan anda juga blogger seramai 3 orang. atau 30 orang. kah kah kah

5. sudah join tinggalkan komen anda pade entry ini supaye senang saya nak pergi ke belog anda. and tengok anda peace sambil peace balik kat anda!

6. tarikh tutup pade 01 january 2011 okay.

7. hadiah? mystery gift from EZAN IDMA. jengjengjeng



dah tiada gambar lain nak tempek.


PhotobucketPhotobucket
saya ingin tag 3 orang rakan baik saya :

nak copy tag sila ke link ini.


p/s : buatlah kalau berkesempatan :D yang lain saya tag next time.