December 16, 2010

Random day ❤

on 11th December i couldnt sleep like i always do. like previous year :D so i start doodling around with my Paint. rasa macam itu sahaja yang boleh dibuat selain dari layan movie lewat malam.
berjaya berjaya! -.- berjaya lukis.
bukan berjaya hancurkan hati sendiri. haha

PhotobucketPhotobucket





well on 12th and 13th December i started to become very very annoying. mula duduk depan TV dan bukan segala kotak manik dan mula menjahit beg di atas. this F.Timber handbag was given by my dad. sempena hadiah dapat masuk UiTM kot?

its weird. since i was little, almost every thing that i accomplish either with success or almost success,my dad will reward me with something. kadang-kadang bagi hadiah just to cheer me up.

bukan dapat straight A's pun! tapi dapat juga hadiah. bukan dapat belajar luar negara pun, still dapat hadiah.

Bukan dapat nombor.1 dalam kelas pun masih dapat hadiah handphone. haha, tak dapat Dekan pun dapat hadiah Big Breakfast & extra PanCakes di Mcdonald. awww :D i love you Apa.

i started decorating this handbag coz i aint got nothing to do. and it seems decorating is more fun than cleaning up the house and my room. shhhh. malas :P my sister said i make my handbag like im an Indian. kenapa sejak dari kecil orang asyik cakap aku macam india. akhirnya rupa aku macam india jugak orang cakap. ciss

the main reason i started sew all the beads(manik) to my baju kurung and my handbag coz i want to make something different and proud wearing them. sebab next sem mana ada beg baru. mana ada baju dan kasut baru. semua pakai yang ada. so i make a few changes so i will think im wearing a new handbag. haha. merepek.

tahun depan set target nak beli purse yang ada BEADS(MANIK) dan jam Guess yang berblink blink. jam Guess bakal menjadi milikku :'D



PhotobucketPhotobucket




so 2 days ago i was shocked dapat berita dari my mom bahawa my Paksu dimasukkan di hospital. lebih terkejut bila tahu terdapat barah beku di dalam otaknya. lebih terkejut jugak sebab my Paksu dalam keadaan kritikal. dari Hospital Seremban dibawa ke Hospital di KL.

dalam masa 2 jam baru sampai ke sana gara-gara traffic jam.

hampir kesemua adik beradik my mom was there. bila malam tiba, masa melawat pun sudah habis, baru dapat makan malam di area berdekatan.

di tempat makanan yang comel.
sebab gadis di atas mengambil order menggunakan something call PDA? :D
advance orang KL -.-''



tapi sayang. chicken cop yang mahal tapi ayam yang sikit.


PhotobucketPhotobucket




as for Yesterday, 15/12 i spend all day long sleeping. semua kerana hati yang panas. ubat terbaik nak hilangkan stress, tidur. yes. berjaya. pukul 6.45petang terus bergerak ke Jusco bersama Alak(sis). thanks to her yang sudi belanja tiket wayang, PapaRoti, BigApple, Popcorn, Air coke dan HotDog. well, i have a big stomach. maaf sis :P


hadiah for her colleague.



dan saya berjaya menonton cerita ini buat kali kedua.
terlepas 3D. sedih.

PhotobucketPhotobucket

sebenarnya terterbit di hati membuat post hanya berdasarkan ini.
one day i will make one :)