December 09, 2010

Unwanted . Memories . Medical . Results -.- ❤

selalunya hanya terbaca di sesetengah blog tentang kewujudan orang dari Indon yang sibuk menghantar secara rambang message seperti di atas yang kononnya dengan harapan rakyat Malaysia akan terpedaya dan segera mengirimkan wang. Alhamdulillah sudah aware dengan hal ini sejak beberapa minggu yang lalu.

even my dad got this text. jadi dinasihatkan delete sahaja. mana tahu dia hantar pebenda ntah bersama dengan message tersebut. report polis pun tidak guna sebab melibatkan negara luar. bahaya juga kalau saya betul-betul lurus. saya tak panggil ayah saya 'ayah' pun. lol.

apa mahu jadi. ish ish



PhotobucketPhotobucket

so yesterday ingat nak kemas bilik yang tunggang langgang. tapi terbengkalai kerana terjumpa kotak yang penuh dengan tiket wayang. terus terbuka idea nak tampal setiap tiket wayang dalam diari lama.

baru perasan dalam diari lama ada kisah tentang ex ex ex ex. malu baca. luahan hati sungguh. next year on 23rd Mac 2011, saya akan burn semua diari ini. jadi kalau saya sudah tiada, memang tiada sesiapa tahu isi hati saya. ceh.

siap simpan rambut yang dipotong dalam diari ini. segala tarikh date dicatitkan. segala bekas bungkusan coklat saya simpan. segalanya yang berkaitan dengan ex ex ex ex semua ada lagi dalam kotak ni. malu kejap -.- bakal buang juga baju 1st date. siap ada baju 1st date ;p usaaah aku gedik en dulu?



then i found this.

dulu ingat nak bagi mereka bertiga bendalah ini. kononnya nak suruh letak atas meja dalam kelas time form 2 dulu. rindu kejap :')

PhotobucketPhotobucket






Today, semangat sikit nak pergi klinik kerajaan tapi sebenarnya berat punggung. pertama, sebab ramai orang. tapi kali ini penantian tidak juga berbaloi.

minggu lepas saya dipaksa keluarkan kahak selama 3 hari dan diberi kepada pihak klinik untuk membuat eksprimen bagai. tiba-tiba hari ini saya mendengar luahan hati doktor yang marah kepada doktor minggu lepas kenapa bagi saya ubat batuk sedangkan saya tak batuk kemudian tanpa men-cek kondisi saya, terus bagi saya surat untuk disubmit ke hospital besar.

means terus ke bahagian doktor pakar........ ehem. maka keesokan hari kena terima suntikan. kena ambil specimen..... selamat tinggal. tiba-tiba. haha

hope ALL IS WELL bak kata Aamir Khan dalam 3Idiots.


Photobucket


**click untuk diperbesarkan**


seperti yang diketahui, kebanyakan student UiTM sudahpun tahu result untuk sem ini. mereka sangat untung. as for me, i was unlucky. tak dapat log in. tak dapat cek. so we have to check them tomorrow. sekarang UiTM pakai email la -.-

although aku tahu aku tak dapat dekan. insyallah aku lulus. tetiba :P

2 comments :

fyna said...

indo ni tak ada kerja lain dah kan..nasib baik u tak tertipo kan? hehe
wah2..ade diari cinta..tu memory comel2 tu..y burn abes? adeh!

NadNod said...

@fynahaha :D tulaaa, nasib baik tak tertipu. memang ada diari cinta tapi macam tak patut dah simpan. nanti kena hapuskan. buka diari baru pulaa :)