December 26, 2010

Wedding ❤

Dulu agak rajin nak pergi kenduri kahwin. sangat sampai tak kisah pun pergi sampai 3, 4 rumah dalam sehari. perut kenyang pun nak sumbat dengan nasi minyak juga. sekarang sejak dah semakin nak capai alam dewasa, memang..... memang PEMALAS nak pergi kenduri kahwin.

pada 25 December 2010, Sabtu berlangsungnya 2 majlis perkahwinan. ececeh, sanggup sahaja makan banyak-banyak. semua cakap badan sudah gempal. tapi... lupakan.



Pelamin yang simple. saya suka.





Pengantin. (sepupu lelaki).

Selamat pengantin baru :)




selepas bermakan 'mukan', barulah sibuk bergambar.


sepupu : ape macam result final sem 1?
me : oklah. tak pandai lagi nak capai dekan.
sepupu : ada sangkut ke?
me : **dengan blur-nya menjawab** AAH
sepupu : subjek apa? SEM 1 SENANG LA!
me : *BLUR* AIS?
sepupu : AIS LA PALING SENANG.

konklusinya saya ingat sangkut itu macam sangkut dapat B tak dapat A. tapi rupanya sangkut tu bermaksud FAILED. memang saya ni terlebih bijak mengaku saya failed sedangkan TAK!

saya tak repeat paper langsung. Gred paling rendah pun B+ T_T memang dah dicop kurang cerdik. LOL.



PhotobucketPhotobucket


kemudian pergi kenduri kahwin rumah kedua. tadi rumah sepupu,
ini sepupu lagi seorang pula kahwin. kali ini sepupu perempuan.



PhotobucketPhotobucket






ini adik(aboy) kepada pengantin perempuan merangkap my sepupu juga.
zaman kecil kecil, suka samakan dia dengan my cat, BOBOY.






my shoes.



gara-gara kesesakan lalu lintas, pukul 2 baru pengantin lelaki tiba :)





bersanding.







lelaki berbaju pink sepupu.
gadis berambut curly murly, anak buah saya yang comel omei :)



menangis pun tak keluar suara. tetap comel :)



bila dia excited tengok camera lagi comeiii :D






PhotobucketPhotobucket


balik rumah terus kejar my NONAME yang lari dari rumah rabbit semalaman.



PhotobucketPhotobucket


pada waktu malam, finally dapat makan Pizza with my parents, both of my sister and my Cousin :D THIS IS A HAPPY FACE.

nyummie...



got a new hairband too. :)



hari yang...... mengenyangkan.

0 comments :