January 16, 2011

Candy Keyboard. Surat kepada 1215 ❤

12 Januari 2011, Rabu.


memandangkan saya mengambil chess untuk koko saya, maka memang setiap kali waktu koko akan duduk di makmal komputer. memang untung. tak kena panahan cahaya matahari dan kalau terdesak tak perlu tukar pakai baju koko. saya ada kelas sebelum koko dan selepas koko.


masa ini kelas pertama koko di makmal komputer. memang semua komputer baru. dengan keyboard baru. woah. cantik sungguh keyboard dia. terus pendam impian nak ada benda yang sama -.-''


sebaik habis koko terus balik ke bilik semestinya. dengan semangat nak balik tiba-tiba dapat info dari roomate perihal surat yang diselipkan di bawah pintu semasa ketiadaan kami semua. terkejut kejap. apekes apekes ni? 0_0


macam agak pelik kenapa surat ni siap tampal depan pintu bilik dan ada tanda senyum dan right pulaaaa. rupanya one of my roomate yang tampal dan conteng senyuman tu semua. lol





sila baca.




akhir sekali kami semua mengindahkan pintu depan bilik kami dengan love lope lope. setiap lope lope ada message. apekah?

since that, all of my roomate susun selipar dan kasut panjang-panjang dekat luar bilik. to be honest, aku sendiri tak tahulah kenapa kasut banyak sangat dekat luar bilik. haiyaaa

0 comments :