January 30, 2011

ooVoo 280111 ❤

I was been introduced to ooVoo from one of the famous blogger i known. I was so excited to use it since I used Skype like ocassionally and I can only webcam with one person. thats sort of bored I think?

Thanks to ooVoo sebab sekarang dapat main webbie lebih dari seorang. maximum 6 orang. how cool is that? now I can play webcam with my beshtie(s) :D 

ooVoo memang terbaik sebab dapat juga connect dengan friends di Skype mahupun nak 'hap-date' status di facebook. lagi satu yang saya suka tentang ooVoo, dapat snap picture :) so pada malam Jumaat yang lepas, sempat saya mencuba ooVoo for the very first time!

padahal dah lama install ooVoo ni sejak last year tapi tak nak guna sebab kawan-kawan saya semua tak tahu tentang kewujudan ooVoo ni lagi. 


bertiga :D *print screen*



kualiti gambar memang tak berapa nak bagus. semua bergantung kepada kecantikkan webcam anda dan kelajuan internet anda. memang tak dapat tandingi Skype lagi. itu yang pasti :) bawah ini hasil tangkapan menggunakan ooVoo.



gambar Sal(kiri sekali) paling berkotak-kotak. tak tahu kenapa. mungkin sebab dia di JB dan saya & Shana di Seremban? barangkali. haha :P




semua tengah explore ooVoo.




sampai nak dekat pukul 3 pagi berwebbie. semua tayang macam-macam. aku sibuk tayang mashimaro. Sal sibuk tayang lembu dan Shana sibuk tayang album gambar kitorang masa zaman hingusan tudung benget dulu :P Love u and Miss u Shana dan Sal :)

2 comments :

cik qiqilala said...

nad. aku tag kau. http://wattahello.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html

NadNod said...

@cik qiqilala thanks qila :)